pežot 806 2.1 TD 80 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
pežot 806 2.1 TD 80 kW
víte někdo, kde najdu diagnostickou zásuvku,
nedrží volnoběh,
nejprve auto při jízdě chcípalo, za chvilku to zas jelo třeba 100 m, problém byl v kulaté bajonetové zásuvce co de kabel od čerpadla po jijím vyčistění měsíc klid,
ted to jede ale na volnoběh chcípne, někdy chvilku drží nebo si samo přidává a tak to blbne
nedrží volnoběh,
nejprve auto při jízdě chcípalo, za chvilku to zas jelo třeba 100 m, problém byl v kulaté bajonetové zásuvce co de kabel od čerpadla po jijím vyčistění měsíc klid,
ted to jede ale na volnoběh chcípne, někdy chvilku drží nebo si samo přidává a tak to blbne
-
- Aktivista
-
- Aktivista
taky jsem si myslel od vidění že je tam vepečko ale je tam lukas, nabývám dojmu že to spasí M2T vif a časem nová nafta,jericho-3 píše:Tam je to slavné el. čerpadlo, že? Zahodit a dát mechaniku..
když jsme to dali poprve do pořádku tak jsem tam narvali i vifu, majitel pak natankoval motor se už nezastaví ale chcípá, a neumí regulovat přesně otáčky,
připádá mi to jak VP vydřený předsuvník a ta elektronika nestíhá
majitel kamoš by chtěl dojezdit technickou
-
- Aktivista
Miloši, přeji ti úspěch, ale mnooho mechánů na tom nechalo "mládí"a nakonec se šli ožrat. Tahle bezvadná auta jsou proto tak levná, že tam je tohle čerpadlo a idiocie nejvyššího zrna, což je klávesnice s kodem..Tenhle motor opustil výhodu a genialitu motoru 1,9Td a má zkurvené i rozvody, které se blbě dělají a tím to auto odsoudil k posměchu nejen majitelů ale i mechánů...Francouzi se vždy najednou zblázní a jejich "avantgarda"všechny ohromí a současně nasere.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Já sem myslel jako že vyjížděl naftu do mrtě a ono se přidřelo protože se nemazalo. Je to normální u těchto a jiných čerpadel. Tomu autu udělali špatnou pověst lidi co si mysleli že je bezudržbové a nemusi se o něho starat.
Tak jako 1.6HDi,dobrý motor jen ten majitel byvá kokot co si myslí že stačí měnit olej co 20tis. a už na něho všichni nadávají bo děbil neměl nato aby měnil olej tak se to přidřelo.
Tak jako 1.6HDi,dobrý motor jen ten majitel byvá kokot co si myslí že stačí měnit olej co 20tis. a už na něho všichni nadávají bo děbil neměl nato aby měnil olej tak se to přidřelo.
-
- Aktivista