nedávno jsem měl neřešitelné vibrace, borec najel do špatně zaházeného výkopu, taky to tak nějak začalo při šedesátce a pak zmizelo, nenašel jsem nic pak se dívám na běhoun kormorána a byla tam bulka, nové pneu na předek a ok,
Kola jsme dneska vyvažil na mojí vyvažovačce a byli tam drobný rozdíly, jinak kola zkoušel právě jiný má i zimní sadu na diskách a zkoušeli sme dát i přední dozadu a naopak.
Objednal jsem silentblok na motor, motor má vůli tak uvidíme jestli poloosy můžou rozhoupat motor i když je chcíplej
Tak bejt to moje, tak bych to neřešil ale on jezdí víkendy pracovat do Stutgartu a to je 1,5 hodiny 80km/h a bohužel při týhle rychlosti mu to vibruje kdyby vibrovala při 70 tak taky neřeší.
já bych zkusil ty silenbloky. Je to pár korun a pak udělat sbíhavost. Teďka jsem je měnil na OII kde mírně kopaly brzdy při lehkým přibrždování. Po výměně OK. Třeba se tam přenáší házivost od kol.
A do silentbloku reakční vzpěry ohni 3mm pásovinu do U,navrtej díru,chytni jí pod šroub a zasuň do toho puku aby nepružil. Tím odstraníš pohyb motoru v něm.
Nad vyvložkováním silentbloku motoru jsme taky přemejšleli, ale když se to udělá "na tvrdo" tak se vibbrace budou přenášet podle mě ještě víc ale je pravda že se někde začít musí