Čauves mám problém s golfikem 1.9 tdi 85kw občas když jedu a na 4ku tomu dám do kopce začne to od trojky jakoby syčet až hvízdat a jak dam čtyrku a dostanu se k 3500-3700 otáček spadne mi to do nouzového režimu auto jinak jede normálně většinou se to stane v kopci tak 3x se to stalo na rovince divný je že tomu mužu naložit kdy chci a stane se to jen občas když to zrovna zasyčí dělal jsem log a mám o dost vyšší hodnotu když na to do toho kopce šlápnu
hadice jsem všchny přetěsnil přesponkoval n75 nová podlatky nový
zenesené turbo se mi nezdá je tam 30 tkm
jedině regulace nebo jestli čidlo tlaku neblbne poznal by jste to z toho logu někdo ?
A to turbo jsi daval opravdu fungl nový , nebo to je repas ? Je dost podezrelý ten sycivý zvuk jak pises.
Ale i tak bych tipoval na zanesenou regulaci , tim spis , ze pises ze aktualni hotnota tlaku je vyssi nez pozadovana (aspon tak jsem to pochopil, log tu zadný nevidim )
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
https://uloz.to/!6bFkG6X6v57R/golfikks-csv
log jsem dal na uložto a n75 mám jinou
turbo dával bývalý majitel v německu nevím jaké je jen vím že je z autorizáku a zkoušel jsem vůle nemá leda že by se zaneslo ale to se mi právě nezdálo třeba to usoudíte z logu..
Tak jsem turbo vyčistil a problém s nouzákem se vyřešil ale mám hroznou prodlevu pořádně zabírá až u 3000 navíc mi bylo divný nedávno jsem na Ajmku čistil taky turbo a měl podstatně míň lopatek na regulaci já jich tam mám stejně jak 2.0 103 kw a navíc když motor chcípnu udělá to specifiký zvuk blow Off jak u nějakého japonce proto mě napadlo jestli předchozí majitel nedal turbo větší nebo hybrdiní mělo by to být turbo od BTS skusil jsem dát na váhu vzduchu diodu abych nahnal naftu a nástup se zlepšil jak kdyby měl motor málo nafty na množství vzduchu a turbo začalo docela pískat i při podřazování ale vůle nemá a po vyčistění šla regulace nádherně nevíte někdo čím by to mohlo být ? Jsem z toho na větvi..
Špatně sezazený lopatky a nebo seřídit červíkem táhlo od baňky nebo děravý vedení stlačeneho vzduchu,ucpaný mazání turba po demontáži(častá věc)....toho může bejt hodně.
To bude chtít nalogovat jinak rozebereš půl auta a k ničemu to nebude