1,6 tdi nastartuje zhasne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj,
dnes jsem vyjel z garáže a nechal auto před barákem po 4 hodinách jsem ho chtěl dát zpátky a auto chytne a hned zhasne.Dnes tu je -12 ale normálně to chytalo bez problémů.Motor 1,6 tdi cayc 2009 octávia 2.
děkuju
dnes jsem vyjel z garáže a nechal auto před barákem po 4 hodinách jsem ho chtěl dát zpátky a auto chytne a hned zhasne.Dnes tu je -12 ale normálně to chytalo bez problémů.Motor 1,6 tdi cayc 2009 octávia 2.
děkuju
BMW 530D E53 2005 160 kw
-
- Aktivista
Děkuju za rychlou reakci, zkoušel jsem i druhý klíč a stejný problém co s tím dělat poradíte???
Děkuju
Děkuju
BMW 530D E53 2005 160 kw
-
- Aktivista
Je třeba chápat, že mrazy jsou obtížné podnebí pro auta všeobecně a pro diesely zvlášť. Takže každá odchylka mimo 1A stav způsobí problémy..Proto také na severu Evropy TDI neměly zrovna moc úspěch, i když na většině parkovišť tam mají přípojky pro udržování baterií v kondici a různé ohřívače chladiva , aby motor nevychladl a šel natočit..Chce to vydržet a brzo přijde vysvobození..Já svého diesela odstavil, vyndal baterku /a to i přesto, že mi předkomůrka až obdivuhodně chytá/, jezdím benzinem , protože benzin je hořlavina 1.třídy a i když mi baterka jen taktak točí, tak mi perfektně chytne...Je vůbec zázrak, že se to naftě vůbec povede, protože pamatuji, jak kdysi v obdobných mrazech chytil nejlépe buldozer se startováním pomocným motorkem..A na druhém místě byla T 141/111/ , která díky velkému počtu válců chytla vždy.A veškerý jiný přímý vstřik byl v hajzlu...A je také třeba nekupovat různé čínské sračky-pomocné kabely startování, kde je mědi jako šafránu...Já mám udělané s plnohodnotným průřezem mědi v kabelech a přenos energie je nekompromisní.. 

nepropadat panice...
Jericho zase plaší pondělí ráno -18 uterý -16 středa -19 pres den max-11 a jediný diesel co nemohly na horach přemluvit bylo vivaro kde nechaly deti svitit lampičku jinak všichni startovali jen jsem nebufikoval protože 800m přejezd rano a večer to nemělo smysl chvilku trochu mrzne a hned se lidi plaší. ...
Pokud se chces s tou octou pohnout jedině diag. .
Pokud se chces s tou octou pohnout jedině diag. .
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!