Za mě POLMO. Polské výfuky šopované hliníkem. Poslední díl jsem kupoval za 620 Kč a vydržel mi na Galaxy osm let. Dávám POLMO na vše, co má kola. Jsou skvělé!
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
hele asi tam nějaký rozdíl bude když original se prodává za 11tis a economy za 5 jinak by se jim neoplatilo dělat dva různé díly. každopádně na ten polmo se zajdu podívat jak vypadá a pokud to nebude úplně z blata tak bych to mohl otestovat
b707: Polmo jsem jednou kuchnul a vnitřek neni tak propracovaný jako originál,je to hlučnější.Z venku pohledově nepoznáš nic.
Byli 3 majitelé firmy Polmostrow.2 se trhli a začali vyrábet vyfuky pod svými značkami Marix,Edex.
jenže ty polský sračky mají alespoň ošetřené sváry , Bosal nedávám v za 2-3 roky upadne , polskej izawit vydrží podstatně delší dobu a v nákupu vyjde o třetinu levněji
slovacek.milos píše:zajímavé, věčně tu čtu o polském nebo čínském šmejdu
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
ted jsem dal střední díl bosal z kell protože jiný nebyl zrovna skladem a auta jsem se chtěl hned ráno zbavit, na váhu se mi zdál dost těžký, že prostě nebyl z papíru a svary jsou zatřeny šedou barvou, + má povrchovou úpravu
jenže ty polský sračky mají alespoň ošetřené sváry , Bosal nedávám v za 2-3 roky upadne