VW Golf 1,9 TDi, 2003, 74 kW utopeny.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Golf 1,9 TDi, 2003, 74 kW utopeny.
Menil som komplet elektriku na mojom vozitku. A kedze som ameter v problematike, bol by som nesmierne stastny, keby mi niekto odpisal na nasledovne otazky...
co ma caka? da sa to cele nakodovat aby spolu jednotlive jednotky spolupracovali?
bude to vediet amater ako ja spravit? teda takto do kompov sa vyznam, aj elektronika mi nieco hovori...
dakujem za odpovede.
co ma caka? da sa to cele nakodovat aby spolu jednotlive jednotky spolupracovali?
bude to vediet amater ako ja spravit? teda takto do kompov sa vyznam, aj elektronika mi nieco hovori...
dakujem za odpovede.
Re: Utopenec
noo, uz som sa pustil
motor bol kompletne rozobraty, vysuseny, vsetko co sa mi nezdalo, bolo vymenene... veskera elektronika, na ktorej bola len kvapka korozie, alebo oxidacie bola vymenena, koncovky kabelaze osmirglovane a nakontoxovane... co sa tyka hardware, nemalo by tam byt nic co by robilo neplechu... ide en o soft... este sa chcem spytat, ci niekto uz rozoberal spinacku na golfe... dakujem...

tak proč píšeš "koncovky osmirkované a postříkané kontoxem" ?
jestli tam dáš věci z jiného auta komplet i se svazkem , není co řešit.
ale u golfa 4 jsou smotaný i s motorem a klimou .......
pokud by ti to ale nevyšlo ho sehnat přesný ,tak potom musíš dopojovat. jde to ale chce to schéma a zkušenosti.
jestli tam dáš věci z jiného auta komplet i se svazkem , není co řešit.
ale u golfa 4 jsou smotaný i s motorem a klimou .......
pokud by ti to ale nevyšlo ho sehnat přesný ,tak potom musíš dopojovat. jde to ale chce to schéma a zkušenosti.