Jemne chipnute, vytiahnuty dpf aj kat no holá rura od zvodou az na koniec. Zaslepeny EGR a demontovany odstaveny aj soft. nové turbo, nová spojka, repas vstreky repas cerpadlo všetko pred rokom, auto pri ustálenj rýchlosti jemne cuka počuť to na zvuku, niekedy to cuka moc a fest to cítiť no stačí o milimeter zosliapnut plin a prestane, no zasa začne po ustalenej jazde, niekedy sa stane ze pri rozjazde začne sekat z autom ale strasne ako keby ho chcelo otrhnut zo silentblokov, musim rychlo stlacit spojku, a absolvovat nanovo rozbeh, ale uz pohode, raz sa mi stalo ze som zaradil rychlost a pustil spojku nech si ide na volnobeh samo podislo 10metrov a zacalo zasa sekat celým autom ako besne. Na druhý den som to zas skúšal uz to nerobilo a pekne tahalo samo na rychlosti. Takto to pretrváva už rok a neviem prísť na to čím to je, niekto tvrdi ze mu robí hola rura zle, niekto zasa ze neodborne dpf odstavené, pocul som 100nazorov.
Pred mesiacom som ťahal 4t dodávku hore kopcom tak neviem či to ma súvis ale pár dní na to som našiel v rj zapisanu tuto chybu
P0002 – Fuel volume regulator control -circuit range/performance
Počas tahania sa nedialo nič sice v najstrmsom kopci keď som siel už len 30km, tak cítil som ako výkon na par sec klesol a potom nabehol. Inak nikdy žiadna chyba pocas toho roka.
Normálne kto mi pomôže k úspešnému vyriešeniu tejto záhady tak mu zaplatím...

Ďakujem...