pak se mi mrkni na fronteru můj příspevek co s přístrojovkouhansdob píše:Zapalko jako cívku?? Nebo CDI?? Nebo jako stator s Hall snímačem??
Skútr Lintex/Tauris schéma
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Pozor na sviečky .
Syn má stvorkolku motor 150 gy6 studený naštartoval v pohode keď sa zohrial strielal všade do sania aj vyfuku ...pomenil som všetko cdi cievku stator nakoniec aj sviečku mal som doma originál novú čínsku a stále to isté ...bol som v koncoch.
Ani neviem prečo po dvoch mesiacoch som objednal origo ngk sviečku a motor ide ako má
Syn má stvorkolku motor 150 gy6 studený naštartoval v pohode keď sa zohrial strielal všade do sania aj vyfuku ...pomenil som všetko cdi cievku stator nakoniec aj sviečku mal som doma originál novú čínsku a stále to isté ...bol som v koncoch.

Ani neviem prečo po dvoch mesiacoch som objednal origo ngk sviečku a motor ide ako má

KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
-
- Aktivista
[quote="mtapaj"]Pozor na sviečky .
možnán to bude i o tom co jsem psal vemeš šroub bohatosti směsy ubereš půl otáčky a svíčka začne fachčit jakákoliv
třeba honda marine, ten motor makal celý den a stačilo jezdit kolem přístavu na volnoběh a po chcípen si nenatočil, svíčku si leštil ocelákem tak dva prdy a ticho, pokud si svíčku vytřel v molitanu tak šlo nastartovat,
taky stačilo ubrat půl otáčky na bohatosti a ok, honda byla jinak nová, 30 hodin provozu a po prvním servisu
ten motor jsem koupil za pusu kvůli neřešitelnému problému, stejně tak ten skutr vypadá jak nový za dvojku protože byl nespolehlivý jen to stálo leta po různých opravnách
stačilo jen pohnout šroubkem
možnán to bude i o tom co jsem psal vemeš šroub bohatosti směsy ubereš půl otáčky a svíčka začne fachčit jakákoliv
třeba honda marine, ten motor makal celý den a stačilo jezdit kolem přístavu na volnoběh a po chcípen si nenatočil, svíčku si leštil ocelákem tak dva prdy a ticho, pokud si svíčku vytřel v molitanu tak šlo nastartovat,
taky stačilo ubrat půl otáčky na bohatosti a ok, honda byla jinak nová, 30 hodin provozu a po prvním servisu
ten motor jsem koupil za pusu kvůli neřešitelnému problému, stejně tak ten skutr vypadá jak nový za dvojku protože byl nespolehlivý jen to stálo leta po různých opravnách
stačilo jen pohnout šroubkem

Lidi to ta podělaná “50” má lítat s přehledem a mými 96kg v klidu 70????? Tachometr je od 40 v červeným a 60 je posledni co ma a rafičku opřít 1,5cm za a moderni traktory predjíždím jak prd jen se to na těch “10” kolečkách nedá už řídit a brzdný účinek je malý a hlavne pri sahnutí na brzdy v maximu je adrenalinový sport 😂😂😂 na tohle posadit “dítě” tak je to sakra nebezpečnější než mu dát pionýra jak jsme se učili my.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K