Roomster-po zapnutí světel se otevřou dveře kufru.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Roomster-po zapnutí světel se otevřou dveře kufru.
Zdravím. Řeším problém s Roomsterem 1.4tdi PD, r. 2007. Po otočení spínače světel cvakne zámek pátých dveří, dveře se odjistí a na palubovce vyskočí symbol otevřených dveří. Zjistil jsem, že pokud zmáčknu spínač pro otevření na dveřích, probliknou obě dvě žárovky osvitu SPZ. Pokud obě žárovky vyjmu, už se dveře po zapnutí světel neotevřou a zámek necvakne, ani dveře neotevřu pomocí spínače na dveřích. Kabeláž v pátých dveřích se zdá být normální, konektory originální, prodřené místo jsem nenašel. Pojistky jsou ok. Auto jsem s touto vadou koupil. Setkal se už někdo s tímto problémem?
VW Caddy 1.9tdi BLS 77kW 2010
Tak problém vyřešen. Prodřená kabeláž to nebyla. Na zadním levém sloupku je pod krytem kostřící bod karoserie a spojovací konektor svazku.. Hnědý vodič mínus zepředu byl připojený ale hnědý kostřící vodič kabelového svazku pátých dveří plandal volně v dutině sloupku. Někdo (vypadá to na dodělávané zadní parkovací senzory) jej zapomněl ukostřit. 
Mimo otvírající se dveře kufru neblikly blinkry při zamknutí centrálu a nesvítila pravá couvačka. Jinak šlo všechno.

Mimo otvírající se dveře kufru neblikly blinkry při zamknutí centrálu a nesvítila pravá couvačka. Jinak šlo všechno.
VW Caddy 1.9tdi BLS 77kW 2010
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
elektrika
tak to je prd ja jsem ted delal II fabii tsi a ta při vyndaní kličku se zapalovaní stale běžela i bez kličku při zapnutych světlech, když nebyly zapnute světla tak nic, nešel stěrač a pozičky SPZ
stačil jeden kostřici kabel v pruchodce zadnich dveří přelamanej a zavada je na světě
ty pruchodky karoserii jsou už od pradávna problem at je to trojka golf nebo I octa,superb, sharan I II, passaty nevyjimaje
elektrika to je
stačil jeden kostřici kabel v pruchodce zadnich dveří přelamanej a zavada je na světě

ty pruchodky karoserii jsou už od pradávna problem at je to trojka golf nebo I octa,superb, sharan I II, passaty nevyjimaje

elektrika to je

Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
Problémy s elektrikou jsem ve favoritu ani u feldy neznal.
Ve favoritu mi elektroinstalace v interieru mojí vinou dokonce shořela plamenem a po uhašení jsem nastartoval a dojel domů a to zbyly jen dráty bez izolace.
U golfa se stačí na elektriku jen škaredě podívat a problémy jsou na světě.
V kufru jsem kabeláž opravoval už 4x. Teď mi nefunguje zámek zadních dveří a zhasíná mi přední pravý světlo, ale jen tlumený a dálkový, obrys a blinkr funguje.
Stačí pohnout s kabeláží a vše zase funguje jak má, aspoň chvíli, někdy stačí zapnout dálkový a světlo zase zhasne.
Nejspíš tu platí nepřímá úměra mezi cenou a kvalitou, čím vyšší cena tím nižší kvalita, ať žije VW
Ve favoritu mi elektroinstalace v interieru mojí vinou dokonce shořela plamenem a po uhašení jsem nastartoval a dojel domů a to zbyly jen dráty bez izolace.
U golfa se stačí na elektriku jen škaredě podívat a problémy jsou na světě.
V kufru jsem kabeláž opravoval už 4x. Teď mi nefunguje zámek zadních dveří a zhasíná mi přední pravý světlo, ale jen tlumený a dálkový, obrys a blinkr funguje.
Stačí pohnout s kabeláží a vše zase funguje jak má, aspoň chvíli, někdy stačí zapnout dálkový a světlo zase zhasne.
Nejspíš tu platí nepřímá úměra mezi cenou a kvalitou, čím vyšší cena tím nižší kvalita, ať žije VW
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Tak ve favoritu nebo feldě jsi měl v pátých vratech jen stěrač a osvětlení SPZ. Dohromady pět drátů. No šest,ještě vyhřívání skla. A taky to zlobilo zlámanýma drátama. Okna jsi měl na kličku, centrál jen zamykal a odmykal, neuměl otevřít či zavřít okna a na palubovce jsi měl pár kontrolek a hodiny. Nic víc. Takže poruchy byly víceméně vyloučené. Ale v golfu spoustu vymožeností, ke kterým ty kabely jít musí. Viděl jsi někdy svazek v autě z dob kdy to ještě dělali z pořádných drátů, ale stejnou výbavu a podobné vymoženosti jako v dnešních autech? To by ti do toho golfa nevlezlo.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km