1,6 TDi - dieselgate??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1,6 TDi - dieselgate??
Zkušenosti s upraveným SW u motoru 1,6TDi v akci dieselgate??? Jak se Vám to jeví?? Mě, vzrostla spotřeba a stále regeneruje filtr, mám najeto 55000km. Co Vy??
-
- Aktivista
Co vás lidi pořád motivuje si nechávat přehrávat ten SW?
Dieselgate soft je zlo. Pokud ho někdo má, tak nejlepší asi bude navštívit nějakého chiptunera a nechat si nahrát buď starou verzi, nebo chiptuning.

Dieselgate soft je zlo. Pokud ho někdo má, tak nejlepší asi bude navštívit nějakého chiptunera a nechat si nahrát buď starou verzi, nebo chiptuning.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
ja jsem koupil auto z DE a uz tam primo tenhle zasah nekdo udelal. Dobrovolne bych do toho nesel..turbo kamna power píše:Co vás lidi pořád motivuje si nechávat přehrávat ten SW?![]()
Ted bych to měl rád v cajku, ani bych nechtěl žádnej chiptuning, mě stačí jak to jede.. ale dávat někomu 7-9 tis za preflash jednotky starým softem, nebo lehce upraveným (treba max 110kW), se mi moc nechce.. to s tim budu radsi jezdit
Připadně kdyby byl někdo sikovnej a overenej... 2.0TDi 103kW CR CBAB.. dik
-
- Aktivista