Tvrdy brzdovy pedal pred nastartovanim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Tvrdy brzdovy pedal pred nastartovanim
Zdravim, mam problem u meho Passata B7. Pred nastartovanim je brzdovy pedal tvrdy a nejde seslapnout. Kdyz nastartuju,hned povoli a pak uz auto brzdi normalne. Delalo to jen po delsim odstaveni, treba pres noc. Po vymene zadnich kotoucu a desek uz to dela furt, i treba jen po hodine stani. Neresil nekdo?
Passat B7, 1.6 TDI, r. v. 2011
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Taky jsem si jednou myslel, že ušetřím naftu, když z kopce vypnu motor... Passat B7. Hned v první zatáčce jsem přišel na to, že neutočím volant. O brzdě po několika málo sešlápnutí nemluvě. Nechat se odtáhnout na laně, by byl další stupidní nápad... Před nastartováním nemám potřebu zkoumat brzdový pedál, auto stojí na elektrické parkovací brzdě, sešlápnu spojku a startuju. Pokud se chci rozjet musím zapnout pás, mít zavřené dveře, aby parkovací brzda odbrzdila, nebo musím šlápnout na brzdu a tlačítkem ručně odbrzdit. Pokud motor neběží, brzdový pedál je tvrdý, čemu to vadí?
-
- Aktivista
[quote="Sayllo"][quote="slovacek.milos"] To sa ani mne nechce veriť, to mi chceš říc že s vyfouklým podtlakem z mírného kopce nohou auto neubrzdíš ? to by v té konstrukci bylo něco blbě,
stejně si myslím že v této fázi se na nic nedá přijít, to je velmi malý únik, je potřeba vybavení vakuometr tester s přípravkama, odsávačkou a zjistit jestli je to ve vedení nebo v posilovači
stejně si myslím že v této fázi se na nic nedá přijít, to je velmi malý únik, je potřeba vybavení vakuometr tester s přípravkama, odsávačkou a zjistit jestli je to ve vedení nebo v posilovači
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
neviem ako teraz ale este donedavna platilo ze osobak musis ubrzdit a ukormidlovat aj pri vypadku posilnovacov, bez serva riadenia som na F1 1,9TDi presiel asi 300km (ostrejsie zakruty a parkovanie bolo jak na PV3S); bez posilnovaca brzd len 45km , treba si davat pozor a noha si teda uzije hlavne ak si na lane