O2 facelift nefungují parkovačky přední
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No tos tomu nakonec dal ránu ... Psals
No jestli to STK nakonec takto pustila s tím, že to "ereso nema k tem parkovackam natazene draty", no tak to pan technik by měl zpátky na školení ...
takže nyní vepředu něco svítí při vynutým zapalování a otočeným vypínači světel nebo pozici blinkru pro parkování u strany?OťasTDi píše:hmmm ale vyhodili majitele z STK....vypnou klíček, otočí spínačem na světla a rozsvítí se jenom zadek - a to podle nich nesmí být. to je proč to řeším...STK
No jestli to STK nakonec takto pustila s tím, že to "ereso nema k tem parkovackam natazene draty", no tak to pan technik by měl zpátky na školení ...
Vysvětlím situaci, abych nebyl za úplného debila...
Zaprvé vše jsem řešil pro známého, který to řešil známému po telefonu. Auto jsem fyzicky ani neviděl.
Problém: vyhodili ho z STK, protože mu nesvítí klasické parkovačky, což technik milně považoval za problém
Denní LED fungovaly jak měly...otočený klíček svítily, vypnutý pohasla intenzita (o tom mi ale neřekli, takže to jsem se musel dopídit)
Technik trval na tom, že to nestačí a že mají svítit i žárovky
No a pak i díky vám jsem zjistil, že u RS to tak má být, ale pro klid majitele jsem to chtěl nakódováním zapnout pro STK a pak hned vypnout.
Jozef mi vypočetl kód (díky a už to konečně taky umím) jenže to nepomohlo
Tak kámoš co mu to řeší se podíval za lampu a zjistil, že na parkovačky nevedou dráty, takže jsme majitele poslali do škodovky, ať si sežene pro STK prohlášení, že vlastně auto má v NAPROSTÉM POŘÁDKU. Je mi líto, ale takhle to bylo a tady vzniklo naprosto zbytečné téma...ale já to prostě nevěděl a klasická O2 facelift to má normálně žárovkama...
Zaprvé vše jsem řešil pro známého, který to řešil známému po telefonu. Auto jsem fyzicky ani neviděl.
Problém: vyhodili ho z STK, protože mu nesvítí klasické parkovačky, což technik milně považoval za problém
Denní LED fungovaly jak měly...otočený klíček svítily, vypnutý pohasla intenzita (o tom mi ale neřekli, takže to jsem se musel dopídit)
Technik trval na tom, že to nestačí a že mají svítit i žárovky
No a pak i díky vám jsem zjistil, že u RS to tak má být, ale pro klid majitele jsem to chtěl nakódováním zapnout pro STK a pak hned vypnout.
Jozef mi vypočetl kód (díky a už to konečně taky umím) jenže to nepomohlo
Tak kámoš co mu to řeší se podíval za lampu a zjistil, že na parkovačky nevedou dráty, takže jsme majitele poslali do škodovky, ať si sežene pro STK prohlášení, že vlastně auto má v NAPROSTÉM POŘÁDKU. Je mi líto, ale takhle to bylo a tady vzniklo naprosto zbytečné téma...ale já to prostě nevěděl a klasická O2 facelift to má normálně žárovkama...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Nechal bych technika proplatit protokol a ztracený čas. Pokud ne tak bych to řešil přes MD. Je to smutný když tam dělají takovýhle dementní vemena. Mě třeba minule brblal na nabodovaný číslo karoserie u embéčka(normálně to takhle je z výroby). Je to známej tak to teda neřešil, ale to že to neví je fakt smutný. Kámoš má MTX fáčko a toho kvůli tomu že číslo je na nanýtovaném šítku vyhodili. Stát se to mě udělal bych jim tam takový peklo že by se posrali.
-
- Přispěvovatel
To mo pripomina jednu Vectru, co mi priniesli, ze nepresiel cez emisnu, lebo ma nizke volnobezne otacky. Klapka vycistena, nastavena, vsetky snimace skontrolovane a ehja, otacky stejne. Isli sme nas5 na STK, ze sa nedaju otacky zvisit. A on sa priznal ze asi vsetko dobre, dal omylim iny kod motora do pristroja co sa napaja.
Islo nas roztoto.

S pozdravom : Jano
Skoda Octavia 1 Combi 2004, 1.9 TDI 81Kw, ASV-AHF
Skoda Octavia II Combi 2012, 2.0TDI CFHC L&K
Skoda Octavia 1 Combi 2004, 1.9 TDI 81Kw, ASV-AHF
Skoda Octavia II Combi 2012, 2.0TDI CFHC L&K