Vacky pd ae
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vacky pd ae
Zdar jake mate zkušenosti s pd vačkama ae?
já když vezmu kolik jsem řešil aut výkony,starty divný chody a byl jsem už několikátý mechanik co to řeší a na 85% když jsem vše prošel a bylo to OK a problémy přetrvávali a pak na zkoušku jsem dal ze skladu originál vačku pro daný motor a bylo po problému .......... no ale právě kvůli ceně to většinou nakonec skončilo že nech tam tu co tam je no ted na to nemám nebo domluvím se s mechanikem co mi tam vačku před třemi měsíci dával atd tak já s tímto moc neexperimentuji kolben byl dobrej ale bohužel už to taky není co bývalo .......
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Pred 3rokmi som daval sebe do ARL vacku Kolbenschmidt a zdvihatka Ina, minuly tyzden som menil vstreky, tak som tie veci skontroloval a vacka je fakt ako nova, na palcoch nema ani naznak opotrebenia, a s vykonom nebol problem po vymene. Olej som daval 5w50 2x po vymene a doteraz davam aral high tronic 5w40, vymena po 10-12tis
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
kolega taky nebyl spokojeny tak jak píses Já Teda většinou dávám kolbeny a zatím nebyl problém cena poměr kvalita superHuml píše:já špatnou, možná se už poučili, ale řešil jsem ji už kdysi, po výměně výkon nikde, problém byl, že se řešilo víc věcí naráz, tak než jsem na to přišel, že je to shit vačkou, skoro jsem zešedivěl