Přítlačák SAC

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dhfool
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Draxtor píše:Chci se zeptat když budu vracet pritlacak na starou lamelu která v.nem byla musím ho také resetovat?
Ne.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
ladynn
Přispěvovatel

Příspěvek od ladynn »

A řešil už někdo nastavení u spojky Sachs? Je tam trochu jiný systém než u spojky Luk.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

rýchla otázka

dá sa u komplet novej spojky SAC pri zmontovaní hybat pri zatlačení pod lisem s tým samostavem na prítlačaku? U starej spojky s tým ide hýbat ked zatlačím na lise a napružit tie pružiny. Na novej s tým pohnut nejde teraz neviem či je niečo špatne alebo je to tým že neni opotrebena lamela. Pružinky na novom SAC prítlačaku su napružene.Pozeral som nejake demonštračne videa od LUKu a u novej spojky s tým nic nerobili len dali prípravok našrubovali a hotovo.

Spojky moc nerobím čo som robil tak vetšinou boli predmontovane sady tak sem jaksi na pochybách

dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
arielohv
Přispěvovatel

Příspěvek od arielohv »

U SACHS SAC přítlačáku to jde taky, i větší truhlářskou svorkou na ponku. Zmačkneš "sluníčko(-:" a z boku sroubovákem vrátíš to hrbatý mezikruží na start. Nedávno jsem to dělal.
Škoda Octavia combi BKD 2009
Biimbo
Aktivista

Re: Přítlačák SAC

Příspěvek od Biimbo »

Ahoj, pokud mám přítlačák s aretační hvězdicí, mám odjištěno a zjistím blbě vystředěnou lamelu, povolím postupně přítlak, výstředím a pomalu utáhnu, je jo asi jedno že? Seřízení se nehne.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“