Technický dotaz.. Sharan 1.9ka 85kw rok 04. Občas nejde nastartovat. Vůbec. Ať teplý nebo studený... Je to sporadická závada. Vypeče to když to člověk nejmíň čeká. Chcípnu to a za 2min ani ťuk.. diag psala jednou čidlo váčky. To je nové, kabeláž zkontrolována. Bylo ještě ko relé 103 a to je taky nové - originál. Čidlo teploty taky vyměněno. Startér a baterie též nové.. Na roztažení chytne na otočení motoru. Někdo nějaké zkušenosti?
Over_TDI píše:Technický dotaz.. Sharan 1.9ka 85kw rok 04. Občas nejde nastartovat. Vůbec. Ať teplý nebo studený... Je to sporadická závada. Vypeče to když to člověk nejmíň čeká. Chcípnu to a za 2min ani ťuk.. diag psala jednou čidlo váčky. To je nové, kabeláž zkontrolována. Bylo ještě ko relé 103 a to je taky nové - originál. Čidlo teploty taky vyměněno. Startér a baterie též nové.. Na roztažení chytne na otočení motoru. Někdo nějaké zkušenosti?
Občas to jezdí tyden bez problému a pak je to třeba 3x za den..
hansdob píše:Jen pro upřesnění protože z toho moc nechápu co se ti tam děje . Sporadicky nestartuje jako ze točí a nechytne nebo ani netočí??
Točí to jako o život a prostě nechytne. Na roztažení chytne pokaždé. jednou, možná dvakrat jsem byl zoufalý, tak přes startér a zařazenou dvojku to taky chytlo skoro nahned...
Díky. Taky mě to už napadlo. I nová vec prostě může být vadná... Škoda že neni skladem osciloskop.. Vědět dám.. teď jsem objednal originál čidlo vačky i kliky.. tak snad...
tak jsem dal original snimac na kliku a ZATIM to vypada velice dobre.. urcite to ma daleko vetsi tah ve vyssich rychostech, myslim i nizsi spotrebu. Snad bude po problemu...diky