Rapl 2 co to je za auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rapl 2 co to je za auto
Sorry za debilni tema, ale od vecera si lamu hlavu. Kdo videl vecer Rapla 2 jak tam v bazosi dostal toho taxika s milionem na hrbu, ja nemuzu poznat, co to je za auto a to me vadi. Obvykle znam vsechny. Nevite nekdo?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS 6.5, Delphi 2015.R3
Ano, já původně myslel, že je to taková americká vylepšená Sierra, ale znak mě z toho vyvedl...

Wobe, já si dneska na tebe vzpomněl, už jsem tady to auto chválil, ale neustále se nic nemění a to auto pořád jezdí..Je to Toyota Starlet asi 1300ccm. Osobně vůbec nechápu, jak může jakékoliv auto tohle vydržet. Dnes s tím jezdí syn původného majitele, který tehdy byl frňousem..Já majitele/majitelku/ přemlouval, aby mu věnovali nějakou péči. Až po mé přímluvě před delší cestou do zahraničí jsem mohl vyměnit svíčky, rozvodový řemen a dát kus výfuku. Na tyhle svíčky a jejich upálené kontakty by evropské sráče vůbec nechytly,auto není shnilé, já vyvařoval konec prahu , dával zadní tlumiče a když před 8-10 lety přišli s tím, že motor žere olej/kdykoliv, když se mi auto dostalo do ruky , buď byl olej pod spodní ryskou nebo se ani nenamočil/ tak jsem jim řekl, že je to asi labutí píseň , ať koupí v supermaketu 15W-40 a tak to tam dodnes lejí../je to dvouvačka/..A ono to jezdí pořád...Nepochopitelné a v dnešních podmínkách prostě nemožné s ohledem na to, jak jsou moderní motorové sračky hýčkané oleji , atd..A PŘECE SE TOČÍ..A motor jde jako housličky, žádné nechytání, houpání a cukání, lambda původní..Ta stříkačka je od boha..Samozřejmě, je to ještě stará, poctivá japonská škola..

nepropadat panice...