Nežhaví O1 ASZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Myslíš to čidlo teploty, které je dole pod tandem?
To byla první věc, kterou jsem zkusil než jsem začal dělat všechny ty věci okolo .. Relé, žhavky, čidlo teploty.. Potom o víkendu bylo odpojený asi 3x a změna stále žádná..
Tady nejde o to si počkat, ale na co mám čekat, když tam vteřinu jde 12V a potom tam nejde žádný proud do toho můstku?
To byla první věc, kterou jsem zkusil než jsem začal dělat všechny ty věci okolo .. Relé, žhavky, čidlo teploty.. Potom o víkendu bylo odpojený asi 3x a změna stále žádná..
Tady nejde o to si počkat, ale na co mám čekat, když tam vteřinu jde 12V a potom tam nejde žádný proud do toho můstku?
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Mal som ten isty problem jednotka spina kostru na rele, +ko mas sv15 cize spinane napatie. Jednotka nedavala - na rele tak som to spravil na vypinac. Kabel ukostrilpod palubovkou, cez vypinac do rele a je po probleme. Inak v meranych hodnotach kanal 16 mas podmienky ktore musia byt splnene. Rj si bere info primarne od cidla teploty vody a cidla kluky.
- martinsidlo
- Aktivista
Já vím, hledám to denně a už trošku přestávám mít sílu ... Včera jsme dokonce vyměnili ŘJ za jinou s originál softem 038 906 019 KJ..
A první poznatek je, že v té staré svítili furt airbagy, chyba číslo 18263 - datový bus pohonu. V té nové není po chybě ani památek..
A další, že u staré nešlo moc dobře zamykat dálkou, tak si řikám dobrý, asi vymačkanej klíč, koupí se novej.. Ale s tou novou všechno běhá na poprvé a tomu už nerozumím vůbec ..
A první poznatek je, že v té staré svítili furt airbagy, chyba číslo 18263 - datový bus pohonu. V té nové není po chybě ani památek..
A další, že u staré nešlo moc dobře zamykat dálkou, tak si řikám dobrý, asi vymačkanej klíč, koupí se novej.. Ale s tou novou všechno běhá na poprvé a tomu už nerozumím vůbec ..