nad hrubkou polemizujem a zaujimalo ma to len preto ze tu paja uvadzal ze nameral viac ako 3,5 na novej tak tym padom by 3,8mm nemalo robit problem, co som sa tu docital taktiez ze par z Vas malo 2x 3,8 bez problemov ale aj s problemamiPája 19 píše:Chlapi, má někdo zkušenost s přeobložením 240mm spojky? Mám doma fungl novej Sachs a naměřil sem šuplérou cca 3,6-3,7mm. Na jetý, ale zachovalý spojce sem naměřil 3mm. Tak váhám mezi 4mm a 3,5mm...
ale o 1 stranu s5 som sa zase docital opak ze 3,5mm je max bohuzial ale nova lamela ma 3,5mm - idealnejsie je trosku pridat aspon ma z coho ubudat

osobne som siel skontrolovat moju prvu spojku ktoru som z auta vyhadzoval teste po kupe spred X rokov bol to sachs lamela mala po stranach max 2,9mm a ta uz smykala kvalitne nad 2000ot a pridani plynu otacky vyleteli okamzite k 3500ot trebalo ubrat a opatovne sa pohynat

lamela uz nemala ziadne drazky na trecom materiali

zatial som dal urobit 1 lamelu s 2x3,8 a druhu 2x 3,5 v aute skusim ako prve hrubsiu a keby bol problem tak asi znova rozoberacka a premontovat za uzssiu alebo neviem este by som asi potreboval nejaky nazor odbornikov

vdaka za pomoc