Spolehlivý výdělek na Internetu (paypal.com)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
aktuální kurz dolaru je pro dnešní den,tj. 13.11.2007 18,279kč za dolar
kč na dolary
3000/17,279=164,11
abych těch 164,11 dolaru vidělal budu muset ztrávit klikáním
(164,11/0,01)*30=492330sekund což je 136,75 hodin,cože je 5,7dnů
takže na hodinu máš 1,2doralu na hodinu,což je zhruba 22korun na hodinu
kč na dolary
3000/17,279=164,11
abych těch 164,11 dolaru vidělal budu muset ztrávit klikáním
(164,11/0,01)*30=492330sekund což je 136,75 hodin,cože je 5,7dnů
takže na hodinu máš 1,2doralu na hodinu,což je zhruba 22korun na hodinu
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Promin ale čas hodně lidí není zadarmoM.a.f píše:toz co, kdyz to mas za darmo??? Je to uplne za darmoRacer píše:A já myslel že když je to takovej booom tak to bude aspon za více chjooSakra mafe vždyt ty nás nutíš dělat ani né za minimální mzdu

Nakonec mě z toho stejně mrdne a skončím u klikání

- warhead_cz
- Přispěvovatel
- M.a.f
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
no na druhe strane, hodne lidi maniaku, stravijou vice zivota u PC nez s holkou, kterou maji radi, takze asi takRacer píše:Promin ale čas hodně lidí není zadarmoM.a.f píše:toz co, kdyz to mas za darmo??? Je to uplne za darmoRacer píše:A já myslel že když je to takovej booom tak to bude aspon za více chjooSakra mafe vždyt ty nás nutíš dělat ani né za minimální mzdu
já i když ti ted píšu tak levou rukou fotím zas nejaké díly a posílám to zas někomu na email který stejně zas nic nevezme a já zas jak blbec telefonuji , běhám do garáže a co z toho ? - 20 kč na tel a ztráta času s jedním co něco chce a pak řekne jak to zabalím připravím odnesu na poštu odešlu že to vlastně ani nepotřebuje a tokových je v měsíci v průměru 10
![]()

A ten maniak jsem jako já nebo ty ? To jsem nepochopil trošičkuM.a.f píše:no na druhe strane, hodne lidi maniaku, stravijou vice zivota u PC nez s holkou, kterou maji radi, takze asi takRacer píše:Promin ale čas hodně lidí není zadarmoM.a.f píše: toz co, kdyz to mas za darmo??? Je to uplne za darmojá i když ti ted píšu tak levou rukou fotím zas nejaké díly a posílám to zas někomu na email který stejně zas nic nevezme a já zas jak blbec telefonuji , běhám do garáže a co z toho ? - 20 kč na tel a ztráta času s jedním co něco chce a pak řekne jak to zabalím připravím odnesu na poštu odešlu že to vlastně ani nepotřebuje a tokových je v měsíci v průměru 10
![]()

- warhead_cz
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- M.a.f
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
KAzdy je svym zpusobem maniak, ale ty asik nejvetsi kdyz porad pisesRacer píše:A ten maniak jsem jako já nebo ty ? To jsem nepochopil trošičkuM.a.f píše:no na druhe strane, hodne lidi maniaku, stravijou vice zivota u PC nez s holkou, kterou maji radi, takze asi takRacer píše: Promin ale čas hodně lidí není zadarmojá i když ti ted píšu tak levou rukou fotím zas nejaké díly a posílám to zas někomu na email který stejně zas nic nevezme a já zas jak blbec telefonuji , běhám do garáže a co z toho ? - 20 kč na tel a ztráta času s jedním co něco chce a pak řekne jak to zabalím připravím odnesu na poštu odešlu že to vlastně ani nepotřebuje a tokových je v měsíci v průměru 10
![]()

Ee já to nebuduM.a.f píše:KAzdy je svym zpusobem maniak, ale ty asik nejvetsi kdyz porad pisesRacer píše:A ten maniak jsem jako já nebo ty ? To jsem nepochopil trošičkuM.a.f píše: no na druhe strane, hodne lidi maniaku, stravijou vice zivota u PC nez s holkou, kterou maji radi, takze asi tak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()