- ANO
- NE
- ANO, ale nesmí táhnout vlek.
A pak si vyberte...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
E samozřejmě mám už od vojny, kdy jsem s ním jezdil, a vleky se od té doby nezměnily..Ale samozřejmě dnes je to asi fuk, dnes posadí za volant každého, kdo má díru do prdele , hlavně ža má nohy a ruce..Řidiči nejsou a je to i vidět, vidím dnes a denně kaskadéry, kteří často ani nejsou vidět za volantem a do čeho se pouští , když jedou okolo baráku...do zatáčky, kam není vidět, svědčí o tom, co "mají natočeno kolečkem" a co mají v hlavě...Kam se pustí pilot- borec s trailerem , to opravdu zůstává rozum stát...hansdob píše:Vlek nad 750kg nebo celkovou nad 3500kg u osobaku při navýšení celkovou nad 4250kg musí být E
Já když sem kupoval auto, tak jsem dostal něměcký papíry, zelenou značku a hotovo. Domu sem teda jel ještě opatrně bez pojištění, ale to je detail..TANN3R píše:Mám čerstvé info od dopraváků - prý v tom problém není, stačí technická i z ostatních zemí EU.
U vas ked robis profi sofera nemusis mat psychotesty?u nas hej ja mam vodicak na C a ked som rozsiroval na skupinu BE tak mi C pozastavili kym nedonesiem papier z psychotestov .a kazdy profi sofer ich musi abslovovat po nejakom case ,ale tym.nechcem povedat ze aj potom je na cestach pokoj to len tak ci to aj u vas tak je.jericho-3 píše:E samozřejmě mám už od vojny, kdy jsem s ním jezdil, a vleky se od té doby nezměnily..Ale samozřejmě dnes je to asi fuk, dnes posadí za volant každého, kdo má díru do prdele , hlavně ža má nohy a ruce..Řidiči nejsou a je to i vidět, vidím dnes a denně kaskadéry, kteří často ani nejsou vidět za volantem a do čeho se pouští , když jedou okolo baráku...do zatáčky, kam není vidět, svědčí o tom, co "mají natočeno kolečkem" a co mají v hlavě...Kam se pustí pilot- borec s trailerem , to opravdu zůstává rozum stát...hansdob píše:Vlek nad 750kg nebo celkovou nad 3500kg u osobaku při navýšení celkovou nad 4250kg musí být E![]()