alfa 159 1,9jtdm 8v závada čidlo teploty výfuk.plynů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
alfa 159 1,9jtdm 8v závada čidlo teploty výfuk.plynů
Prosím o pomoc diag hlásí chybu P2080 Teplota výfuk.plynů za katalyzátorem 1 řada válců na motoru jsem našel pouze dvě čidla teploty jedno je za turbem a druhé před dpf po rozpojení konektoru vypisují jiné chyby odpor snímačů je cca 220ohmů na za studna mám diagnostiku delphi kde nemůžu kuknout na teploty takže tak
Regenerace probíhají v pořádku alfy moc neznám já myslel že bude problém v tom druhým čidle tam jsem předpokládal že je kat kterej zapaluje dpfko každopádně díky za infoMarek001 píše:Jeden snímač je hneď za katom a druhý pred DPF, podľa čísla chyby bude problém v tom prvom. Regenerácie prebiehajú v poriadku? Chcelo by to pichnúť aspoň Ecuscanom, Deplhi je trochu krátka na tieto Alfy.
-
- Aktivista
Re: alfa 159 1,9jtdm 8v závada čidlo teploty výfuk.plynů
Marek67 píše:Prosím o pomoc diag hlásí chybu P2080 Teplota výfuk.plynů za katalyzátorem 1 řada válců na motoru jsem našel pouze dvě čidla teploty jedno je za turbem a druhé před dpf po rozpojení konektoru vypisují jiné chyby odpor snímačů je cca 220ohmů na za studna mám diagnostiku delphi kde nemůžu kuknout na teploty takže tak
a co třeba si nagoglovat alfa romeo čidlo telploty výfukových plynů at víš jak vypádá a jaký konetor rozpojit