Robiť chip, či nie?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Robiť chip, či nie?
Mám toledo2 66kW,ALH,2001. Najazdené mám 155000 km a chcel by som vedieť či môžem ešte robiť úpravi na motore a do akej mieri, lebo niekde som čítal, že je to vhodné do 150000km.
U tvé sestavy hoď vstřiky 520 (81kW) a chip, 140koní tam bude.as24 píše:A do akého výkonu to môžem ťahať aby som to neprešvihol a malo by to ešte nejakú trvácnosť?Huml píše:mám přes 200000km a dělal jsem je nedávno, navíc i kdyby jsi je udělal dřív, to by si je dal v těch 150000km pryč?
Samotnej chip bych nedělal, to turbo má větší potenciál jak ty tvoje vstřiky.
-
tomáš karbus
- Aktivista
No neviem presne, ale aby to trochu ozilo
, netreba mi ziadne prevratne upravy .Co som sa tu docital s tym turbom co tam mam to pojde max na 120ps.
Len stale rozmyslam nad tymi tryskamy S,PP...pytal som sa 3 mechanikov ci zdvihnu vykon trysky z 81kw alebo tie z 2,5tdi tak na mna pozerali
jak na vola
ze o com tocim ze to bude akurat dymit a nic viac...
chip v mojom pripade (vela km) asi nema zmysel kedze nechcem mat ziadny problem zo zivotnostou, udrzbou...a neviem ako to je s dymivostou nesiel som na nicom co by nejak velmi dymilo tak ani neviem ci by mi to vadilo 
Len stale rozmyslam nad tymi tryskamy S,PP...pytal som sa 3 mechanikov ci zdvihnu vykon trysky z 81kw alebo tie z 2,5tdi tak na mna pozerali

Leon TDI AGR
velavazene panstvo, trysky uskodia presne tolko ako aj chip. cize vobec. Lenze ked ku tryskam nieje optimalizovany program tak budes mat tam upravu typu powerbox. cize viac paliva a nic viac. A ked nechces aby ti to hulilo / zas upozornujem na to ze dymivost znasa kazdy inak, pre niekoho v pohode je pre ineho vybehana lokomotiva/ tak ku vstrekom si daj urobit kvalitny soft a budes spokojny az potom na 100 percent.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- warhead_cz
- Přispěvovatel