Co je lepší a proč ? Ujeto do 200000 km, a cca do 180000,- Kč.
Díky za radu

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já právě ted v týdnu prodal Jeep g.ch. 2.7 crd. Tam jsem si tím prošel. Motor ven. Takže tak jak říkal kamarád od mercedesa, nekoupil bych auto, kde není přístup ke vstřikum. Nevím jak jsou na tom tyto dvě auta ohledně vstřiků.geo píše:Za mě asi jeep ten 3.0.je mercedes a krom vstřiku se nesere akorát posledni vstřik nejde ven buď motor ven nebo udat díru do torpeda.Jinak to budou asi kasičky oba ale u auta této kategorie se stím musi počítat.
Nejen to, já bych nekoupil ojeté auto, kde kvůli rozvodům musím rozebrat půl auta, kdy vana motoru je nepřístupná bez rozebrání půl auta a auto, kde ovládání diferáků apod. ovládá elektronika , popřípadě cokoliv zasahuje do přání řidiče..Takže si nemohu koupit jedno ani druhé, ale Jeep má aspoň tradici,. která je pořád znát..pecik píše:Já právě ted v týdnu prodal Jeep g.ch. 2.7 crd. Tam jsem si tím prošel. Motor ven. Takže tak jak říkal kamarád od mercedesa, nekoupil bych auto, kde není přístup ke vstřikum. Nevím jak jsou na tom tyto dvě auta ohledně vstřiků.geo píše:Za mě asi jeep ten 3.0.je mercedes a krom vstřiku se nesere akorát posledni vstřik nejde ven buď motor ven nebo udat díru do torpeda.Jinak to budou asi kasičky oba ale u auta této kategorie se stím musi počítat.
Je něco co by mě nesežralo na serise a předešel bych případným problémům ?jericho-3 píše:Nejen to, já bych nekoupil ojeté auto, kde kvůli rozvodům musím rozebrat půl auta, kdy vana motoru je nepřístupná bez rozebrání půl auta a auto, kde ovládání diferáků apod. ovládá elektronika , popřípadě cokoliv zasahuje do přání řidiče..Takže si nemohu koupit jedno ani druhé, ale Jeep má aspoň tradici,. která je pořád znát..pecik píše:Já právě ted v týdnu prodal Jeep g.ch. 2.7 crd. Tam jsem si tím prošel. Motor ven. Takže tak jak říkal kamarád od mercedesa, nekoupil bych auto, kde není přístup ke vstřikum. Nevím jak jsou na tom tyto dvě auta ohledně vstřiků.geo píše:Za mě asi jeep ten 3.0.je mercedes a krom vstřiku se nesere akorát posledni vstřik nejde ven buď motor ven nebo udat díru do torpeda.Jinak to budou asi kasičky oba ale u auta této kategorie se stím musi počítat.