vykon BPW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vykon BPW
Ahoj mam tu jednu a4 BPW a je to do 2500ot mrtve,do 2300 to nenatlaci ani pozadavek potom uz to ide ale stale nie ako by malo , takze do tych otacek ani vaha nedosahne pozadavku, vaha jina nova bez zmeny to same aj z ineho auta, dpf plne 90g a vysoky protitlak ale ani po uvolneni vyfuku zadne zmeny, podlak ok regulacia ok , vacka uz jemne ojeta a nevim ci uz neni menena lebo sa mi nezda byt origo a stale mi vrta v hlave ci to neni prave vackou
Felicia Pickup 1.9TDi ->GT1749VB,Firad 0.280,FMIC, powered by NETOPIER
No..nějaká historie k tomu ? Co se na tom dělalo předtím ??
Měl jsem tam Galaxy AUY, zakopávalo na volnoběh a celkově se to tak divně sbíralo do tahu ten motor, majitelka bohužel ani nevěděla co s tím dělali,měla fakturu na "oprava motoru" a když tam volala tak jí řekli že si to nepamatují..
Vše se tvářilo tak nějak normálně ale vačka byla evidentně měněná,vypadala nově, nějaká ocelová replika, tak jsem dal starší origo a bylo po problému
tím neříkám že je to stejný případ samozřejmě..
Měl jsem tam Galaxy AUY, zakopávalo na volnoběh a celkově se to tak divně sbíralo do tahu ten motor, majitelka bohužel ani nevěděla co s tím dělali,měla fakturu na "oprava motoru" a když tam volala tak jí řekli že si to nepamatují..
Vše se tvářilo tak nějak normálně ale vačka byla evidentně měněná,vypadala nově, nějaká ocelová replika, tak jsem dal starší origo a bylo po problému
tím neříkám že je to stejný případ samozřejmě..