Ahoj, začalo se mi pro studeném startu ozývat takové zarachtání, předpokládám že to jsou rozvody??? Touareg 7L 3.0l BKS
Pokud tomu tak je tak prosim o doporučení na nějaký servis v Brně kde mě nevyslečou i trenky vim že musí motor ven tak by se udělalo zrovna pár drobností.
Díky
Budou to zřejmě rozvody a je potřeba to řešit noo a trenky nevím zda vytečou ale motor ven a když už to bude venku je dobrý to nechat projít a vyčistit vše,EGR,klapky, řemenice,altec startér ............. no a dalších 300-400 co to má ted zase jezdit
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
O panu Humlovi už jsem několikrát slyšel tak tam zajedu se domluvit.
Měl sem v plánu nechat vyměnit zrovna startér a vyčistit EGR, ale poradím se až v servise co a jak
Jinak mám najeto 227 tisíc a zda se někdy v minulosti rozvody dělaly nemám tušení. Jinak motor i převodovka šlape jak hodinky. Překvapivě i DPF je původní a výfuk čistý.
Jsou lidé kteří se těmto motorům věnují/ specializují se na ně. Ti by semnou třeba nesouhlasili mají větší zkušenosti viděli jich přece jen více. No ale za těch pár 3,0tdi které jezdí zde kolem (8 ke mne a dalších 11 mají známy co si to servisuji sami ale mám to na očích) mne rozvody začali řehtat většinou mezi 300-400tkm. ( je tu ale i jeden od funglovky (proto víme 100% km) má již přes 500 a jezdí). No a nejvíc tady je touareg který je již neprodejny vizáží tak dosluhuje už “bez” investic čeká se kdy na něco umře (oleje filtry se dělají) tuším 3 rok a má dle tacho 83Xtkm. No a ty ostatní mršky co tu jezdí A6,Q7,touareg,A4 tak dle tacho má většina kolem těch zmíněných 300-400 realitu ale neznáme jelikož některý při těch 400 vypadají na 200 a některý při těch 200 vypadají na 600 některé jezdí a mimo servisu nic nechtějí a některý jsou pokladničky že majitelé už by to s chutí zapálili.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K