omlouvám se za začátečnický dotaz 😊
Zakoupil jsem Superb II combi (2014 - facelift), pár věcí jsem již přes diagnostiku změnil, ale nyní bych potřeboval poradit. Chci si zapnout režim Skandinavia pro svícení (cílem je pro denní svícení mít zapnuté i zadní svítilny – potkávačky). Zde na fóru jsem si prošel články, mám však 2 dotazy. Moc prosím o pomoc. Díky za ni.
1/ v režimu Skandinavia svítí zadní světla + přední LED pásky denního svícení, nebo se aktivují přední Xenony?
2/ pro nastavení režimu Skandinavia je potřeba použít byt18, který ale já mám dosud v jednotce neaktivní a před aktivací mi diagnostika hlásí docela rizikové sdělení – viz screeny. Píše mi to, že byt18 se má zapínat jen v nezbytných případech, že může způsobit problémy, které navíc nemusí být vratné. Můžete mi k tomuto popsat nějakou radu, na co si dát bacha? Zda to vůbec zapínat, nebo se mám radši na Skandinavia vy...t?
Díky moc za pomocnou radu či odkaz na historický článek, pokud jsem nějaký přehlédl, který něco z toho popisuje. Nerad bych si svého Supa očesal o nějaké opeření 😊
Hezký den
Patrik