Ahojte, potrebujem ten moj crep uz vymenit. Musi to byt daco co ma vyssi podvozok, ale nemusi byt suv. Moze byt 4x4. Dajte daky typ, co je podla vas OK. Dakujem. A asi diesel.
Rav 2013 benzín za 12tis asi nekúpi a cx-5tiež v benzine nie inak to by bola dobrá voľba inak na ten nájazd asi benzin ,možno pozrieť ešte Subaru outback 2.5 benzín alebo Nissan x trail.
Honda bude tiež drahá a tá je aj nižšia a nemá taký kvalitný pohon 4x4.
S tým najazdom čo požadujes rokom výroby a cenou to bude ťažký oriešok .ani škodí scout asi za to nekupis .
Toto je len predokolka. A naftu len preto, lebo s atmosférou benzinom mám zlé skúsenosti. mane v robite astru 1.6 a to je katastrofa, jazda na tom. Ja v lete jazdim väčšinou na motorke, iba dovolenka je dlhsia jazda. Preto tak malo najazdim. Nemal som s touto kiou daky problém s mitorom alebo dpf...
vladoc píše:Toto je len predokolka. A naftu len preto, lebo s atmosférou benzinom mám zlé skúsenosti. mane v robite astru 1.6 a to je katastrofa, jazda na tom. Ja v lete jazdim väčšinou na motorke, iba dovolenka je dlhsia jazda. Preto tak malo najazdim. Nemal som s touto kiou daky problém s mitorom alebo dpf...
A ta astra mala aky vykon ?zalezi aj od prevodovky záleží vidíš kamarát má suzuki vitaru 1.6-88kw a to auto sa mi zdalo fakt celkom živé a spoľahlivé skús ešte to pozrieť aj sa zviesť .a tam máš na výber predokolka alebo 4x4.
Astra 1,6 twinport 77 kw 125 Nm. Hrozna lemra. To suzuki by som bral s turbom, ale je to male mam tri deti. Asi to este vydrzim s tou kiou, ako pise kolega, dal som na nej struny MAD takze spodok nechytam, len mi spojka zacina haprovat. Dakujem za tipy.