Touareg vrchní displej obráceně
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Touareg vrchní displej obráceně
Tak si tak přijdu k autu azapnu klíček a vrchní displej ukazuje obráceně. Nevíte proč?? Neřešil někdo?? 

přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
No touarega používáme jen na tahání takže většinou stojí. Máme ho na inteligentní nabíječe protože se drive stalo ze měl mrtvou baterku. Občas má v zavadach zámek řidiče. Není na to čas ( viz datum tehdy jsem to fotil) no a až teď jsem se tomu zkusil věnovat. Odpojení baterie i na déle nepomohlo. V chybách nic.
Jediný co mi to připomnělo ze od začátku co ho máme mám zadní klimatronik neinstalovan přitom vzadu klimatronik je ( panel mezi předními sedadly) což jsem považoval za nevhodné kódování ale fungovalo a funguje tak neřeším jezdíme. No tohle člověk taky nepotřebuje ale mám to na očích a tak mi je to divny.
Takže ano bylo to zničeno nic.
Jediný co mi to připomnělo ze od začátku co ho máme mám zadní klimatronik neinstalovan přitom vzadu klimatronik je ( panel mezi předními sedadly) což jsem považoval za nevhodné kódování ale fungovalo a funguje tak neřeším jezdíme. No tohle člověk taky nepotřebuje ale mám to na očích a tak mi je to divny.
Takže ano bylo to zničeno nic.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K