Golf IV-repro v zadních dveřích

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pepíček
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Golf IV-repro v zadních dveřích

Příspěvek od Pepíček »

Mám na vás dotaz než sundám tapec v zd dveřích u GIV.Mám v autě origo rádio Beta 2 kanály a můj dotaz je jestli jsou vzadu z fabriky namontovaný reproduktory či nikoliv(myšleno jako příprava na upgrade).Nebo jestli je zavedena do dveří alespoň kabeláž k repro.
Díky.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
tom hanks
Přispěvovatel

Příspěvek od tom hanks »

Řekl bych že jsou standartně všude stejně jako zadní kotouče u všech motorizací , jestli je řeč o tvým AJM tak tam budou určitě
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Jojo moje AJM.
Jde mi o to, že tam chci dát Gammu, tak aby aspoň hrály všechny 4 kanály, když už je rádio má.
Ještě jeden dotaz mě teď napadl.Půjde mi ta Gamma spárovat s autem, aby po mě rádio nechtělo nikdy kód, jako to mám teď?
Díky
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

vacsinou nie su su. tiez si pozri ci ti tam vobec idu kable lebo ani tie casto nedavali
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

zalezi to od vybavy auta. ja na svojem AJM GIV som repraky mal. tak kde repraky niesu je kabelaz dovedena do stlpikov dalej sa musi napinovat a cez priechodku priviest do dveri. Zistis to uplne jednoducho ci tam reoraky mas ked zasvietis do toho sitka/grilu na tapaciri tak bud uvidis reprak alebo taku ciernu foliu proti vlkosti.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Mám výbavu Edition.Já jdu teda posvítit a kdybych nic neviděl, protože jsem slepec (noteeth) tak sundám tapec.

Tak tam nejsou (wallbash)
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

taky na variantu nemam ani pripravu. vybava multi.volant tempomat 10 bagu climatronic a nema to zadni repro...
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

No já se na to asi vyfláknu.Zaprvý nemám rádio, repro a ani natažený kabely.Nechci se v tom zas tak vrtat, protože jak to neni z fabriky, tak to pro mě moc neni.Nemám rád dodělávky a kor ne v elektrice.Takovejch aut s vrabčíma hnízdama upletenejch z kabelů jsem měl dost.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“