Aky je najjednoduchsi sposob zvysenia vykonu na 85 KW TDI PD Golf IV 00' 6kv, cca 180K. Uplne by stacilo 10-20 koni. Aby som sa nemusel srat s turbom a tak
Dik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
napisal si poriadnu blbost...jokamxw píše:Ahoj
Aky je najjednoduchsi sposob zvysenia vykonu na 85 KW TDI PD Golf IV 00' 6kv, cca 180K. Uplne by stacilo 10-20 koni. Aby som sa nemusel srat s turbom a tak.
Dik
Ked ta to otravuje tak preco na to vobec reagujescupra píše:napisal si poriadnu blbost...jokamxw píše:Ahoj
Aky je najjednoduchsi sposob zvysenia vykonu na 85 KW TDI PD Golf IV 00' 6kv, cca 180K. Uplne by stacilo 10-20 koni. Aby som sa nemusel srat s turbom a tak.
Dikaby som nebol až taky zly tak jedine chipom za zhruba desinu

co je na tom divnýho? tím 180K jsem pochopil, že to má najeto 180 tis. km. Takže čip, na nějakých 140 PS??cupra píše:napisal si poriadnu blbost...jokamxw píše:Ahoj
keby si napisal 180tis km tak nepoviem ani pol slova,ja som pochopil koni...čiže pardon... :inač o to turbo mat starost nemusiš skorej o piesty,ale dobry chiptuner to vie tak spravit že budeš bez starosti...jokamxw píše:Ked ta to otravuje tak preco na to vobec reagujescupra píše:napisal si poriadnu blbost...jokamxw píše:Ahoj