Hex-can

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ferkov
Nováček
Odpovědi: 0

Hex-can

Příspěvek od ferkov »

ahojky mam kabel Hex-usb asi to bude nejaky klon a s nim vag com 607. vse tak nejak s mym Passatem 03 maka, jen nevim proc kdyz dam test kablu port ok, hex nalezen .... a na konci je CAN nepripojen ... proc? a jestli muzu jeste jednu malou otazku jaky program si musim sehnat abych mohl precist log zavad z Renault Megane 1.9Dci ?
kevino
Aktivista

Re: Hex-can

Příspěvek od kevino »

ferkov píše:ahojky mam kabel Hex-usb asi to bude nejaky klon a s nim vag com 607. vse tak nejak s mym Passatem 03 maka, jen nevim proc kdyz dam test kablu port ok, hex nalezen .... a na konci je CAN nepripojen ... proc? a jestli muzu jeste jednu malou otazku jaky program si musim sehnat abych mohl precist log zavad z Renault Megane 1.9Dci ?
lebo passat 03 nema diagnostiku po CAN BUSe ! skus O II, golf V atd
ferkov
Nováček

Příspěvek od ferkov »

tak ted jsem z toho jelen .. proc jsem musel teda kvuli maxidotu shanet budiky CAN??
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

ferkov píše:tak ted jsem z toho jelen .. proc jsem musel teda kvuli maxidotu shanet budiky CAN??
komunikacia medzi jednotlivymi jednotkami ide po CAn ale diagnostika ide po K line treba troska postudovat a pochopis........ casom, .........snad, ............ mozno............... raz....... :D :D :D
ferkov
Nováček

Příspěvek od ferkov »

no vidis to mi staci.... obcas me staci jen trochu trknout :o)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“