klidne sz, diik.
 klidne sz, diik.bmw e60 kilometry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bmw e60 kilometry
Cus, je tu nakej frajer co mi dokaze na mym aute upravit kilometry? Nechci si kvuli tomu kupovat veci a patlat se s tim, na bmw to nejde pres obd, zas tolik to auto nemiluju  klidne sz, diik.
 klidne sz, diik.

klidne sz, diik.
 klidne sz, diik.Odhadoval jsem tento důvod, ale chce to trochu psychické odolnosti a reálný pohled na život. Já mám před očima půl mega a tachometr nejde co jsem to koupil.
Představa, že bych tam měl např. 250000km by mě usvědčila v tom, co jsem za sračku, která si musí realitu barvit na růžovo. Ale chápu, že dnes je to běžné a velká část života je virtuální a jakoby , ale mám jednu radu, stačí si tam nalepit papírek v barvě podkladu a je klid. Pamatuji zákazníka, který si přelepil kontrolku dobíjení , aby jej neoslňovala a na mne požadoval, abych mu tu kontrolku/žárovku" vyndal, že ten papírek vypadá blbě...

Představa, že bych tam měl např. 250000km by mě usvědčila v tom, co jsem za sračku, která si musí realitu barvit na růžovo. Ale chápu, že dnes je to běžné a velká část života je virtuální a jakoby , ale mám jednu radu, stačí si tam nalepit papírek v barvě podkladu a je klid. Pamatuji zákazníka, který si přelepil kontrolku dobíjení , aby jej neoslňovala a na mne požadoval, abych mu tu kontrolku/žárovku" vyndal, že ten papírek vypadá blbě...

nepropadat panice...

S plnenim.
 S plnenim.