Votázka ale je, kam strčit to čidlo, aby mi to neměřilo blbosti

Ty zbylý dvě čidla bych použil pro měření vnitřní a venkovní teploty, ty se normálně strkají kam ?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Ahoj. Zaujal mě teploměr,který si chtěl koupit. Koupil si ho? Pokud ano,jaké máš s ním zkušenosti?Zdenda píše:Tak asi budu před příchodem podzimka šlusovat zpátečku a abych moh teda nějak porovnat ten rozdíl v předehřejvání, tak bych si tam ještě před tim namontoval měření teploty, docela se mi líbí tenhle bazmek http://www.alza.cz/eurocase-cerny-panel ... d45502.htm
Votázka ale je, kam strčit to čidlo, aby mi to neměřilo blbosti. Hadičky jsou tlustý umělohmotný (=špatnej přenos tepla), a různý kovový části, přes který protejká rostliňák (nasazovací trubice el.mag. ventilů, filtr, čerpadlo apod.) mi přídou horký, ať jedu na rostliňák (=předehřejvam) nebo ne. Prostě se to ohřeje od motoru - zvlášť teď v létě je problém šáhnout v motoru na cokoliv kovovýho, abych se nespálil. Aby to čidlo přišlo přímo do styku s volejem, to je zase vymejšlet ňáký mezikusy mezi hadice, zatěsňovat je... - vopruz. Jaký máte zkušenosti vy, kam byste to nacpali, případně nevíte, jestli jde vtipně použít něco z vrakáče ?
Ty zbylý dvě čidla bych použil pro měření vnitřní a venkovní teploty, ty se normálně strkají kam ?