GOLF TDI 96KW zvuky podivínské při řazení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
GOLF TDI 96KW zvuky podivínské při řazení
AHOJTE všichni, AHOJTE VWGRUPO,
mám problém pročel jsem toho uz moc a moc ale odpověď stále nemám. U GOlfa TDI PD 96KW 6rychlostni prevodovka mi pri razeni cosi vydava divne zvuky Hlavne tedy je to slyset pri razeni z 2-3 3-4 ve vyssich otackach jak rychle pustim plyn ozve se kratce zvuk jako kdyz se cosi dotaci zvuk je charakteru suchy jako kdyz neco trosku dře jako (desticky o kotouc ) Nazory jsou ruzne od Loziska Spojky po Volnobezku alternatoru po Dotaceni Turba...??? Muzete prosim poradit co myslite?
mám problém pročel jsem toho uz moc a moc ale odpověď stále nemám. U GOlfa TDI PD 96KW 6rychlostni prevodovka mi pri razeni cosi vydava divne zvuky Hlavne tedy je to slyset pri razeni z 2-3 3-4 ve vyssich otackach jak rychle pustim plyn ozve se kratce zvuk jako kdyz se cosi dotaci zvuk je charakteru suchy jako kdyz neco trosku dře jako (desticky o kotouc ) Nazory jsou ruzne od Loziska Spojky po Volnobezku alternatoru po Dotaceni Turba...??? Muzete prosim poradit co myslite?
no zkousel jsem to i na neutral Slapat na plyn ale tam je to zda se hodne tichy neni to slyset a jestli jo tak fakt jen lehce ale pravda ze jsem stal mozna skusit za jizdy a bez razeni jen pres spojku...Zkousel jsem i se seslapnutym pedalem spojky a bez ale zda se ze zadny rozdil Jinak jeste jsem zkousel a udela to i z 3-4 na tom nezalezi ale chce to otacky okolo 2000 a rychle pustit plyn Pokus se pusti plynule neni to pak skoro slyset
No a dalsi vec je co se mi ted stalo ze rano pri ne uplne zahratym motoru jsem dal do otacek 3000 a spadlo turbo do (zrejme) nouzoveho rezimu Chcipnul jsem to pak nastartoval a vse ok
No a dalsi vec je co se mi ted stalo ze rano pri ne uplne zahratym motoru jsem dal do otacek 3000 a spadlo turbo do (zrejme) nouzoveho rezimu Chcipnul jsem to pak nastartoval a vse ok
turbo 96kw nouzak
AHoj Všem,
tak a je to tu zpatky vycisteni turba tedy docasne... Prosim vas o radu zase se ozivaji zvuky turba a pada to pri asi 3000ot a mirnem kopci do nouzaku a co vic olej kape z IC (intercooleru) takze co s tim?
Ten olej znamena ze tubo je kaput? Pomuze jeste znovu ho vycistit nebo to nema smysl a bude hazet olej do IC stejne! Jinak to nijak nekouri ani nic jineho vse ok! Pripadne prosim nekdo tu nabizel repasovany turba ale nemuzu najit kdo?... Diky ahoj
tak a je to tu zpatky vycisteni turba tedy docasne... Prosim vas o radu zase se ozivaji zvuky turba a pada to pri asi 3000ot a mirnem kopci do nouzaku a co vic olej kape z IC (intercooleru) takze co s tim?

Ten olej moze byt kludne z odvetrania veka ventilov to je uplne normalne pokial tam mas vrstvicku oleja...Ak chces turbo napis Andremu...tu mas link alebo mu napis SZ http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... &start=180
Kolotoč TUNING
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
zvuky při řazení
Zdar všichni, zdar Onky
Dotázek..... Podařilo se ti problém vyřešit?
Mám obdobnou situaci. Při přeřazování se na okamžik ozve zvuk (jako šroub roztočený v plechovce od piva
).
Zatím mi to ale dělá jen za studena, po zahřátí už není slyšet nic. A do nouzáku mi to taky ještě nepadá. Zatím.
Na co se můžu připravit a čemu můžu předejít?

Mám obdobnou situaci. Při přeřazování se na okamžik ozve zvuk (jako šroub roztočený v plechovce od piva

Zatím mi to ale dělá jen za studena, po zahřátí už není slyšet nic. A do nouzáku mi to taky ještě nepadá. Zatím.
Na co se můžu připravit a čemu můžu předejít?

T613 V8 > R5 1.4 > Š.Felicia MPi > Š.Octavia Combi ASV
Re: zvuky při řazení
asi bych to zacal resit co nejdrivMoriarti píše:Zdar všichni, zdar Onky
Mám obdobnou situaci. Při přeřazování se na okamžik ozve zvuk (jako šroub roztočený v plechovce od piva).
Na co se můžu připravit a čemu můžu předejít?![]()
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Re: zvuky při řazení
Ahoj, mohu se zeptat, jestli a jak se Ti to podarilo vyresit, cim to bylo? Pozoruji to stejne u 1.9TDi PD 6q, moc diky. (presne jak jsi napsal, jako toceni sroubu v plechovce od pivaMoriarti píše:Zdar všichni, zdar Onky
Mám obdobnou situaci. Při přeřazování se na okamžik ozve zvuk (jako šroub roztočený v plechovce od piva).
Na co se můžu připravit a čemu můžu předejít?![]()

Turbo do nouzaku nepada, jen pri vetsim zaberu je slyset lehke piskani, nevim, jestli to teda vubec souvisi s turbem nebo mam strach z toho 6q, ale je fakt, ze kdyz to je bez zateze, tak ze to pri vyslapnuti spojky neudela.