Zdravím, chlapy chtěl bych trochu upgradovat spojku, ale nevím si rady, chci dát přítlačák VR6 sachs, mohu to dát na origo jednohmotu z octavie 1.9 tdi 66kw? A další věc jakou zvolit lamelu, četl jsem někde, že se dá použít jak z VR6 tak i třeba z fabie 1.9tdi ATD, nebo použít zase origo z octavie? (samozřejmě + HDS obložení)
Děkuji za radu, popřípadě kdo to má takhle namontovaný tak kolik vám to drží nm? Díky
aha sakra, já si myslel, že se dá koupit druhovýroba přítlačáku VR6 a teď na to opravdu koukám, že je to totožné. Každopádně výkon někde cca 220-230koní, kolik to může mít nm, nemám nějak páru
Kazdopadne nutit to nikomu nebudu ale myslim si osobne ze nic lepsiho se neda koupit a tohle je proste jistota kde nemusis mit strach ze to bude po case klouzat,poradna spojka je zaklad ladeni ikdyz nekteri resi spojku pozde az uz to klouze
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
U tebe bych volil variantu to co ti radí kluci. Čili sachs race přítlak + lamelu nech přeobložit.
S tím výkonem co píšeš budeš mít kroutak 450NM+ takže stejně nic jinýho nevymyslíš......
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Chlapaci, když použiji ten race přitlačak, mohu na to dát mojí obloženou lamelu kterou jsem měl do teď na autě? (Jde mi o to jestli na race přitlačak není potřeba tenčí obložení lamely) na ty lamele jezdím dva roky tak o něco málo sjeta asi bude.. radši se ptám
Zdravím vás a tento prítlačák sachs performance pasuje na každú jednohmotu. Respektíve jednohmotu s akým číslom mám zháňať. A taktiež lamelu ďakujem za rady.