forgi píše:Cupra lenže z lepšieho do horšieho nepojdeš a ja som to lepšie okoštoval a ty vieš očom hovorím vydím to už len na Audi RS2 čo ty nato?
zhruba ta ista cenova kategoria.totalne starsi rocnik,ale...330HP 2,2 neskutočny motor,neskutočna spotreba...ale vieš že ja som za každu srandu...ale važne ma štve,pre teba ako neskutočneho puntičkara a fajnšmekra by bola cupra TDI neuveritelne auto...ja viem že aj pre mna,ale ten tah bol aspon pre mna o ni com(ked už mam kapanek niečo lepsejsie)kebyže nemam,tiež by som to bral...ta vybava cupry je neskutočnaaaa...
Neviem ako ale doslova som sa do nej zamiloval to kebi vedela baba tak ma zabije. Ja ju musím mat ale len v original stave. Na CZ je stale drahá.
stve to aj mna,moc dobre ta poznam,a viem čo si za pacienta do aut...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
cupra píše:zhruba ta ista cenova kategoria.totalne starsi rocnik,ale...330HP 2,2 neskutočny motor,neskutočna spotreba...ale vieš že ja som za každu srandu...ale važne ma štve,pre teba ako neskutočneho puntičkara a fajnšmekra by bola cupra TDI neuveritelne auto...ja viem že aj pre mna,ale ten tah bol aspon pre mna o ni com(ked už mam kapanek niečo lepsejsie)kebyže nemam,tiež by som to bral...ta vybava cupry je neskutočnaaaa...
Neviem ako ale doslova som sa do nej zamiloval to kebi vedela baba tak ma zabije. Ja ju musím mat ale len v original stave. Na CZ je stale drahá.
Cupra ešte musíme doriešit tie trisky lebo Riky ta nakoniec položí
forgi píše:Neviem ako ale doslova som sa do nej zamiloval to kebi vedela baba tak ma zabije. Ja ju musím mat ale len v original stave. Na CZ je stale drahá.
Cupra ešte musíme doriešit tie trisky lebo Riky ta nakoniec položí
bez šance,váha je váha...a blazon za volantom je na rovnakej urovni
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...
jarek píše:ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...
Nic tam není.Chybí jen ty koně. Taky mi to tak jezdilo.Po navýšení výkonu se to rozhoupalo podle tacho až na 245km.
jarek píše:ja myslim ze tam neco jako omezovac bude, ne na urcitou rychlost ale kolem tech 210km/h, zkousel sem odpojit neco a zda se ze to jede lip...tahne to porad stejne 180 -190-200-210-220 na rovince (snad troufam si rict) dal nevim mam zimni gumy...
to by nas tady asi moc všechny zajímalo to něco co jsi odpojil
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
odpojil sem specificky signal ktery je zpracovavan jednotkou motoru
abysme se nehadali,myslim ze to nejaky vliv na vykon,nebo spis jizdni vlastnosti aspon trosku ma, ale nebudu si zatim stat, psal jsem to jen jako poznatek...udelam nejaky logy s a bez a potom sam uvidim, treba se mi to fakt zdalo a nebo moc foukalo
pak dam vedet....
jinak doufam ze tu nejsem za nejakyho nepritele nebo tak...
jarek píše:odpojil sem specificky signal ktery je zpracovavan jednotkou motoru
abysme se nehadali,myslim ze to nejaky vliv na vykon,nebo spis jizdni vlastnosti aspon trosku ma, ale nebudu si zatim stat, psal jsem to jen jako poznatek...udelam nejaky logy s a bez a potom sam uvidim, treba se mi to fakt zdalo a nebo moc foukalo
pak dam vedet....
jinak doufam ze tu nejsem za nejakyho nepritele nebo tak...
Co to je zase za odpověď?To je tajný nebo co?Napiš co to je za signál a pak se možná dočkáš lepší odpovědi.