Nevyřešitelné vibrace volantu ve vyšších rychlostech - Bora.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- MarfyE34
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ty zamačknuté pístky a pak projížďka bez použití brzd nepůjde , mám to na dálnici celkem daleko na to jet bez doteku na brzdu. Spíš vyzkouším jak jsi psal , odpojit ten brzdový snímač/spínač co je na pedálu a v rychlosti kdy to vibruje zkusit lehce přibrzdit a pořád držet stejnou rychlost. Třeba na něco přijdu.
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm

- MarfyE34
- Přispěvovatel
Vím na co myslíš , jsou origo , né teda přímo z krámu VW, ale tady od jednoho člena co je prostě umí sehnat tak nějak po ČeskuTomas.cz píše:Co se týče destiček, ty jsou origo VW, kupováno ve VW nebo jiný zdroj?

Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"

- martinsidlo
- Aktivista
Zdravím - fabie ASY, vibrace od 115 km/h výš. Nejen v tahu, pořád i na volnoběh. Nese se to celý autem, nejen ve volantu. Ne že by to rvalo ruce ale je to nepříjemný. Dělá to už 40 tis. km a nezhoršuje se to. Dělá to na třech různých sadách kol, tzn. kola vylučuju. Mám plný silentbloky ramen, myslím že kvůli tomu je to víc cítit. Měňený brzdy, oba přední náboje, nepomohlo.
Pomalu se šetřím na poloosy, ale je mi divný že nejen v tahu.
Ale dotaz - mám vpravo vzadu prasklou pružinu o jeden závit. Nemůže to být tím že je jedno péro kratší? O tom že třeba vyteklý tlumiče vzadu třepou volantem v určitý rychlosti už něco vím
Tak přemýšlím jestli to nemůže jít od zadku.. díky za názory 
Pomalu se šetřím na poloosy, ale je mi divný že nejen v tahu.
Ale dotaz - mám vpravo vzadu prasklou pružinu o jeden závit. Nemůže to být tím že je jedno péro kratší? O tom že třeba vyteklý tlumiče vzadu třepou volantem v určitý rychlosti už něco vím