Destrukce vodní pumpy po 26000 km
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Popravdě mě nyní trápí něco krapet jineho a to že jsem z motoru dostal jen dva úlomky té vodní pumpy, tak se teď trochu bojím aby mi některý z těch úlomků neucpaly nějaký kanál. Budu doufat že zůstanou někde v chladiči. Nerad bych aby mi rozbily i tu novou pumpu.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Taky jsem tu někdy na jaře dával, že jsem nechal dělat rozvody na AXR na Fabce. Dával jsem rozvody INA a pumpa origo VW z cc-autodíly. Vodní oběhové kolo bylo rozpůlené na dvě části. Reklamace kupodivu neuznána
Snad druhá nová vydrží.

Snad druhá nová vydrží.
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
- martinsidlo
- Aktivista
na aktuální modely zkuste u nás super-parts.eu
podvozkové a motorové díly máme origo z demontáže nových náprav a agrgátu,nebo v kategorii s nájezdem do 100km.vše je nakoupeno přímo ve vw,originalita a stav km zaručen.
vyhledáváni v shopu nejlépe podle čísla dílu nebo na dotaz s vin kodem.
pracujem na novém shopu kde bude možnost i vyhledáváni podle vin kodu,tak tento starej shop zatím moc neřešíme a v těch kategoriích je celkem zmatek.
podvozkové a motorové díly máme origo z demontáže nových náprav a agrgátu,nebo v kategorii s nájezdem do 100km.vše je nakoupeno přímo ve vw,originalita a stav km zaručen.
vyhledáváni v shopu nejlépe podle čísla dílu nebo na dotaz s vin kodem.
pracujem na novém shopu kde bude možnost i vyhledáváni podle vin kodu,tak tento starej shop zatím moc neřešíme a v těch kategoriích je celkem zmatek.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky