Ford Transit MK7 - auto nejede
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
Pokud to chcípne, nebo nejde natočit a nic jiného krom napájecího relé tam uložené není, klidně může být chyba tam.
Zřejmě to bude uplně jinej systém ale mondeo 2004 mě takhle hezky trápilo...chytalo a chcípalo uplně sporadicky, nakonec hlavní relé pod baterkou. Když to nechytalo, blikalo žhavení, někdy neblikalo, zas blikala kontrolka imma...nejspíš nebyla napájená motorovka.
Tohle novější auto uplně nevim.
Zřejmě to bude uplně jinej systém ale mondeo 2004 mě takhle hezky trápilo...chytalo a chcípalo uplně sporadicky, nakonec hlavní relé pod baterkou. Když to nechytalo, blikalo žhavení, někdy neblikalo, zas blikala kontrolka imma...nejspíš nebyla napájená motorovka.
***VAG,PSA,Renault***
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
To práve neviem ale sťažnosť bola že to dvakrát chcíplo ale no rmálne to zas naštartovalo na brnk. Nechám ich nech pár dní jazdia a potom pozriem či zas vyskočila tá chyba relé. Pravdu povediac nerozumiem tomu popisu chyby power relay de-energized too early dúfam že to nebude nejaká haluz v softe alebo chyba RJ.
Sú rozdielnechosepm píše:Pokud to chcípne, nebo nejde natočit a nic jiného krom napájecího relé tam uložené není, klidně může být chyba tam.
- Fugo
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Můžu poprosit co myslíš horší korekcí vstřiku (hodnota), případně sken korekcí jak jsou na tom i ostatní. DěkujiMarek001 píše:Ahoj trochu nadviažem na túto starú tému, jedná sa o Transit 2.2 Puma 2012. Volali mi že z ničoho nič dvakráť počas dňa zdochol na voľnobehu, bol som to narýchlo pozrieť, prvé čo ma napadlo tak ventil na čerpadle ale v pamäti je chyba P068A ECM/PCM power relay de-energized too early. Skúsil som to zmazať uvidím či sa objaví znova ak to ešte zdochne. Tlak v raili na voľnobeh mierne kolíše aj to trochu počuť, jeden zo vstrekov má horšiu korekciu ale inak v meraných hodnotách nič podozrivé. Výkon OK. Nalogovať to počas zdochnutia bude asi problém lebo to spraví len raz začas. Mám pocit že tá chyba P068A je tam len ako následok toho že to zdochlo kvôli niečomu inému ale rozmýšľam ako to overiť… Neporadí niekto? dík