Lenost 1.9D - GIII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Lenost 1.9D - GIII
Cuss lidičky. Před 3 dněma jsem zjistil nemilou věc - chcala mi nafta z přepadovy hadičky, ale než jsem to zjistil, tak se najednou auto začalo chovat nejak lenivě - slabáý odezva za plynem, lenost a divnej zvuk ( dunivej ) Neříkám že to nebylo líný už předtim ale teď je to i po opravě líný pořád. Ale jede to rychlejc ( na max.) jinak ježdění po městě je hrozný, kvalty mi přijdou hrozně krátky a skoro poloviční tah, oproti origo. Nenapadá vás ještě nejaká skrytá závada? - podotýkám, že s tou přepadovou hadičkou jsem jezdil vcelku dlouho a rychle jsem jezdil se studenym motorem ( spatnej termostat) Pokud by vás neco napadlo budu rád. Dik.
-
- Sběrač informací
ucpanej vejfuk by byl asi nejpravdepodobnejsi varianta, jinak nastaveni rozvodu by melo byt o.k. - pred 4kkm meneny v servisu, o ostatnim nevim, nedelam do aut, takze to asi necham na svem servismanovi ať se mi na to cihne. Jinak plnej plyn jde, ale dam za dva a hned tam je plnej plyn, dam za 3 a jde to pomalu a za 4 a zatah necitelnej.
-
- Sběrač informací
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Sběrač informací
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
mno zase takhle ho protahnu jen obcas... Jinak nejak jsem nepochopil to s tou koncovkou - muzes to nejak vysvetlit? dik.Mirek12 píše:ha ha, to sou hrabačky parasárničky a potom brečení na foruHellraiser17 píše:mno je fakt že kdybych měl otáčkoměr, tak ho v tu chvili muzu pouzit jako větrákat ti někdo mrkne na rozvody a potom dej ruku za koncovku jak fučí z vejfuku ven když tomu dáš čouda