VagTAcho 1.65 a ovladace pre usb vo WIn Me
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VagTAcho 1.65 a ovladace pre usb vo WIn Me
zdravim a prosim o radu. neviem rozbehat kabel vag tacho 1.65 pod Win Me. po Xp bez problemov, ale v notebooku mam Win mE a ked zapojim kabel do USB Win napise USB<-> Serial a pyta ovladace ale ked mu ponuknme tie ktore idu na Xp napise ze nenasiel. mate niekto ovladace pre tento kabel pre Win Me < ale bo ako mam postupovat ? uz som odinstaloval vsetky ovl. usb ktore som mal v notebooku. aj v safe mode som to vycistil a stale nic. vdaka
vag tacho..
No a jsi si jistej ze v XP jeste chodi? takhle se tvari treba klon kabelu vag-com pokud ho spustis v jine nez dodavane verzi s nim a on se znici neboli smaze obsah pameti a misto Hex-can ho uz sytem vidi jen jako USB <> serial.. ale zkusenosti s VagTacho nemam..
aha dikes naprv som cital maila az potom tu na fore. ale mne kabel ide v Xp. ale v Me nie. spravi sa to tym postupom ktory si mi poslal ? nerad by som odkuril kabel lebo zatial funguje (pod XP). dikesef.K0 píše:kevino: jasne jasne, uz viem o co sa jedna, posielam e-mail s Mprogom a dumpom ktory si do kabla nahras a pojde to...