Oprava kardanu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oprava kardanu
Ahoj,
nemáte někdo osobní, kladnou zkušenost s nějakým kardan servisem? Potřebuji udělat na kardanu malou úpravu a pak hlavně perfektně vyvážit. Historicky jsem dvakrát nechal dělat kardan ve dvou firmách a nikdy to nebylo bez problémů. Proto sháním nějaké reference. Ideálně Olomouc, Brno, Zlín.. Ale dojedu nakonec kamkoliv, pokud to bude kvalitní práce.
Díky.
nemáte někdo osobní, kladnou zkušenost s nějakým kardan servisem? Potřebuji udělat na kardanu malou úpravu a pak hlavně perfektně vyvážit. Historicky jsem dvakrát nechal dělat kardan ve dvou firmách a nikdy to nebylo bez problémů. Proto sháním nějaké reference. Ideálně Olomouc, Brno, Zlín.. Ale dojedu nakonec kamkoliv, pokud to bude kvalitní práce.
Díky.
My dáváme (posíláme) do Velké Bíteše kardanybites.cz a zatím vždy OK, dělají nám i repase V-tyčí k traktorům a taky dobrý
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

No v Bíteši jsem měl kardan několikrát na “pracovní stroje” vše OK no pak jsem si tam dal kardan ze své audi kvůli vibracím a oprava proběhla kardan krásnej nastrikanej vibrace stále (možná větší) demontáž reklamace znovu vyvážení mnohem lepší ale vibrace stále reklamace znovu vše OK chyba musí být v autě/ montáži znovu montáž test vibrace pokus o reklamaci vše ok chyba musí být v autě. Nakonec jsem přehodil kardan ze své pracovní audi na mou běžnou a auto OK tenhle repasované na pracovní vibrace má teď pracovní a tam mě to už nesere. No je to už par let ale nevím no asi bych hledal jiný místo.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
v čb vozíme do GKN service na nákladní a dělají tam dost i osobákový. Nedávno jich měli hotový plný regál a zrovna dělali na Tiguana. Když jsme kupovali první obytku na Transitu, tak ve zlíně nechával prodejce převážit kardan kvůli vibracím. Vyvážili ale prý zbytečně, prý se moc nezměnilo, závaží o 2mm jinde. Vše je v pořádku. Cena asi 3000. Vibrace pořád. Vyndal jsem to u nás a byla vůle na tom posuvu. Nepatrná, v ČB to vyřízli, nový ten posuvný díl,vyvážit a vibrace pryč. Ve zlíně tedy asi moc zkušeností nemají. Jen to co stálo před 5 lety 10 tis, dnes 15 tis.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro