Brácha má tři HID sady na GIV(2*H7+1*H3), druhý brácha má v Boře bixenony (H4) v HID sadě a já mám v G3 taky HID sadu H1... Všichni jsme MAX spokojeni... Někomu se to líbit nemusí, ale dnes se dá sehnat za 2500 a ať mi nikdo neříká, že nějaký halogen je srovnatelný s xenonem... Vlastně tato levná řešení (HID) sady můžeme doporučit... Levné, rychle udělané (cca 20min) a rozdíl fakt poznáš... J a všichni máme 6000K... Naftě zdarBoban píše:Máte někdo skušenost s Hid sadama, uvažuju o ni do Oct1, koukal jsem že by tak nebyla žádná úprava. náhr. díly taky nabízejí, tak pořád nevím. Bylo by to pro mě řešení, mám ještě starou masku a nechci do předělání dávat takoví prachy
Silnější žárovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

Já si myslim pokud máš dobře seřízený světla tak oslňuješ skoro steně jako s halogenem. Origo mají senzory náklonu ale proto že jsou v čočce asi
No každopádně o nich uvažuju ale nevím jaká je vůbec montáž, nechci nic upravovat na elekroinstalaci, kvůli STK bych tam vrazil zpátky co má být a pak zase hurá na xenon.

No každopádně o nich uvažuju ale nevím jaká je vůbec montáž, nechci nic upravovat na elekroinstalaci, kvůli STK bych tam vrazil zpátky co má být a pak zase hurá na xenon.

Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.
Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.
Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
TRuck star bude nejspíše jen na 24VGolfisko píše:A to je na trhu ještě varianta TruckStar - zní už jde teprve tuplem strach![]()
Až o 100 % více světla a o 100 % delší životnost!
Každopadně s obyč žárovkama se to srovnat nedá, ty Kelviny navíc nikdo nenahradí
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
jakou mají barvu světla ty night brakery?vyplatí se to dávat jako H7 dálku k origo xenonum?vilik píše:Silvertary mě vydržely rok (10 tisíc km). Praskla jedna, takže to možná byla náhoda. Svítili oproti obyčejným mnohem lépe.gonzo píše:Díky všem za rady a zrovna jsem dnes na netu narazil na OSRAM Night Breaker, a vidím,že Golfisko byl rychlejší.Tak se ptám ,máte někdo s něma zkušenosti a srovnání např. s SilverStar?
To jsem ovšem ještě neměl Night Breaker. Svítí mnohem lépe než silverstary. S obyčejnýma nebudu ani srovnávat. Mám je 14 dnů a opravdu svítí super.
Je pravda, že na krabičce je piktogram a na něm uvedena poloviční životnost oproti obyčejným. Zatím nikdo nemůže zodpovědně posoudit jejich životnost. Na trhu jsou krátce.
Ale nelituji. Svítí opravdu dobře, i na mokru.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Mají na sobě dva modré kroužky, Barva je bílá, s lehce modrým nádechem. Nejel jsem sice v autě s xenony, ale co jsem okoukal, tak barva světla se hodně přibližuje. Samozřejmě, že rozdíl bude ve svítivosti.
http://www.e-light.cz/news/view.php?id=158
Do dálkových bych si je dal.
Mám čirou optiku.
Životnost u nich bude asi o trochu delší, protože nesvítí stále, takže se nepřehřejí a nevysvítí. Možná by jim mohlo vadit častější spínání, ale zatím nikdo seriozně nemůže prohlásit, jakou životnost mají.
Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
http://www.e-light.cz/news/view.php?id=158
Do dálkových bych si je dal.
Mám čirou optiku.
Životnost u nich bude asi o trochu delší, protože nesvítí stále, takže se nepřehřejí a nevysvítí. Možná by jim mohlo vadit častější spínání, ale zatím nikdo seriozně nemůže prohlásit, jakou životnost mají.
Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
sem se chtěl zeptat na ty osramky s těma pěstma
a to sice na odstín - jestli je do modra.
Nemam totiž rád tyto typy žárovek s namodralým
odstínem. bo když je taková ta 1/4 hod kdy ještě
neni tma ale ani už světlo tak s timto odstínem
nevidim skoro nic a ještě nejlépe s mokrou vozovkou s
čerstvým asfaltem
děkuji za odpověď - krytiku
a to sice na odstín - jestli je do modra.
Nemam totiž rád tyto typy žárovek s namodralým
odstínem. bo když je taková ta 1/4 hod kdy ještě
neni tma ale ani už světlo tak s timto odstínem
nevidim skoro nic a ještě nejlépe s mokrou vozovkou s
čerstvým asfaltem

děkuji za odpověď - krytiku