fabia I. nefungují el. okna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
fabia I. nefungují el. okna
Ahoj, řeším zapeklikost, Fabia I. r.v. 2005, přední okna v elektrice, občas jdou občas ne. VAG bez chyb, kabely v pruchodkách dveří jsou v pořádku, konektory bez oxidace, mozek dveří řidiče propájen - bez viditelné oxidace, ovladač oken u řidiče funkční, přesto zkušmo vyměněn, pojistky překontolovány. Když okna nejdou tak ani u řidiče a spolujezdce a to při ovládání z obou stran. Jeden poznatek mám, že když okna jdou, tak se tak děje i po vynutí a vytažení klíčku a to i několik minut poté. Pak stačí otevřít např. dveře u spolujezdce a už nefungují.
Ovládání centrálu na ovladači u řidiče funguje pokaždé.
Když okna nefungují, tak nesjedou ani když podržím klíč v zámku ve dveřích řidiče v krajní poloze.
Už mě nic nenapadá, schema které mám z autodat mi nepasuje. V mozku řidiče mám stálé plus na ttlustém červeném vodiči. Spínanou 15 tku tu ale nikde nemám.
Díly za pomoc
Ovládání centrálu na ovladači u řidiče funguje pokaždé.
Když okna nefungují, tak nesjedou ani když podržím klíč v zámku ve dveřích řidiče v krajní poloze.
Už mě nic nenapadá, schema které mám z autodat mi nepasuje. V mozku řidiče mám stálé plus na ttlustém červeném vodiči. Spínanou 15 tku tu ale nikde nemám.
Díly za pomoc
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Toto mal presne sused na trojhrnku F1 1.4tdi. Raz okná išli raz nie. Nakoniec keď sa mi to konečne prejavilo, chýbalo spínané plus v riadiačke vodičových dverí. Pozíciu si už nepamätám, pozriem doma večer v else. Tiež nešla ani jedna strana. Tak to v konektore odpojil a spojil v riadiačke na trvalé plus. Nemali sme ešte čas hľadať, kde je to seknuté, zaoxidované. Kľudová spotreba prúdu tým trochu narástla, ale nerieši to, jazdí s tým denne, tak batériu pravidelne dobije.
Takže spínané plus má byť v pozícii 2 v 6 pólovom konektore T6b riadiačky na vodičovej strane, čiernomodrý vodič. Schéma:
https://uloz.to/file/AaUujTIzvjxp/fab1okno-pdf
Takže spínané plus má byť v pozícii 2 v 6 pólovom konektore T6b riadiačky na vodičovej strane, čiernomodrý vodič. Schéma:
https://uloz.to/file/AaUujTIzvjxp/fab1okno-pdf
-
- Aktivista
Naposledy bola u mňa fabka 2004 HTP tiez jej nesli predne okna. vag nic nepisal. nakoniec boli prelamane kable v prechodkach a vymenili sa stahovacky a odvtedy vsetko ide
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
-
- Přispěvovatel
ahojte možno niekto poradii... fabia 1 praktik-combi zadne dvere ( zaplechovane namiesto skiel) budu pasovat na klasicku civilnu fabku kombi ? Ide o to či tam je priprava na stahovačku a dam namiesto tych plechov v rame dveri klasicke skla... či su hole dvere totožny vylisok aj na praktiku aj na bežnej verzi kombi?? DAkujem
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Čau, dvere sú totožný výlisok F1 combi - F1 praktik. Ja som prerábal plechy na skla. Akurát ak dobre pamätám, tak plastová kľuka na otváranie zadného okna (švihadlo) nesmie byť namontovaná, lebo pri zatvorení dverí sa opiera o kraj deliaceho plechu. Ja som nosil tú kľuku kdesi v aute a ak som potreboval stiahnuť zadné sklo, tak len vtedy som ju nasadil a zase odložil.RAPIDmen píše:ahojte možno niekto poradii... fabia 1 praktik-combi zadne dvere ( zaplechovane namiesto skiel) budu pasovat na klasicku civilnu fabku kombi ? Ide o to či tam je priprava na stahovačku a dam namiesto tych plechov v rame dveri klasicke skla... či su hole dvere totožny vylisok aj na praktiku aj na bežnej verzi kombi?? DAkujem