Škrtící klapka 1,8T
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Škrtící klapka 1,8T
Volnoběh po nastartování drží, ale mám jeden problém. Když přidám plyn a pak ho pustím, tak motor nejde pěkně k volnoběhu, ale skoro zdechne, klapka na 2 - 3x dorovná (zakolísá to mezi 500 - 900ot) a pak zas pěkně drží než šlápnu na plyn a zas ho pustím. Základní nastavení klapky ve VAGu jsem provedl, vše OK, žádná chyba. Už jsem i rozdělal klapku i tu elektroniku a vše jak nové, nevím už čím by to mohlo být!!!! A ještě jedna věc, jak moc mám dotáhnout lanko na plynu? Jo je to Paša 1,8T rv98
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
Já teď řešil něco podobnýho na Mitsu Colt 1.3 1998 akorát s tím, že mi to dělalo ještě problémy za studena.Na komplu taky bez závad, čidla ok všechno ok ale pořád to haprovalo. Nakonec jsem rozhodil celé sání a klapku a našel jsem to. Elektromagnet, který propouští vzduch kolem klapky při volnoběhu. On teda fungoval ale jedna jeho část, přímo ta, která zavírá vzduch se oddělila od ovládací části a zustala viset. Tím pádem vzduch nešel v tom množství, v kterém měl a dělalo to psí kusy.Teď už je to ok.