Já viděl renovovanou Jawu kdekoli jezdit jen vyjímečně a v noci vůbec. Ale to se prostě nedá nic dělat, pokud chce někdo jezdit se starším strojem, musí akceptovat, že moto nesvítí jako jeho moderní auto.... Nelze měřit dnešním metrem staré stroje a je to také o šikovnosti renovátora, většina při renovaci se zahodí, nahodí se replika, Vape, dají kadmiované šrouby , které svítí do dálky, nachromuje se co se nikdy nechromovalo a je hotovo. Motorka má mít vše, včetně much, které jí dala továrna. pak se ocení kvalita renovace a šikovnost majitele. Seřízená tři pade s origo zapalováním řekne o majiteli víc, než cokoliv jiného..Ale řeknu ti můj původní pohled, taky jsem na to takto nahlížel, ale postupně jsem si říkal, kam až ano a kam už ne. Pokud člověk chce tvrdit, že má to, co je napsané na nádrži nebo dokonce na předním čísle na blatníku, tak to musí zvážit.A dnes už jsem magorem, mohl jsem dát písty, kliku vnitřek převodovky , kola apod. ruské provenience a většinou by to nikdo ani nezaznamenal, ale byla by to lež. Tak jsem šel cestou...volal mi machr , opravdu chceš převrtat válce až na 4. výbrus ? Já ano...mám totiž origo písty made in třetí říše na 4. výbrus..
Asi jsem blázen...

nepropadat panice...