Pomoc při pokusu o vytažení střechy se otevřelo víko kufru a tím proces skončil, když opakovaně stisknu zavírání jen to vrčí a chce to pořád tlačit kufr ale ten už je na dorazu, na druhou stranu to nedělá nic.
Nevím, jak je to tady, je to ovládáno hydraulicky nebo elektricky? Sral jsem se s tím u Jaguara a ten pantograf se zkřížil a systém to nemohl utáhnout. Musel jsem to odpojit od automatiky a uvolnit a pak řešit hydrauliku..
Najhoršia práca na autách je oprava strechy . Pár som ich robil a už nikdy a to sa práce nebojím. Radšej vytiahnem prevodovku na hrudi po ležiačky, ako strechu. Nie
Samozřejmě, mě čeká vyndání komplet pantografu na mém autě , a oprava střechy . Naštěstí tady není automatika a samozřejmě profíci co tohle mají v náplni si za to řeknou pěkné řachy a také bych raději dělal motor, ale nedá se nic dělat..
A čím to bylo? Já řešil Jaguara XJS, u kterého se střecha v půli zastavila . Tak jsem zjistil, že je málo oleje v hydraulice, zlepšilo se to, ale nakonec se křížil pantograf a hydraulika už na to neměla. Ale už to funguje..
Zatunul mechanizmus zamků střechy a motorek to nezvladal, teda zvladal ale plastova kolečka ne a v jeden zoubek se odlomil a v určitem stadiu zavírání střechy se dostal mezi zuby a nedojelo to do konce takže mozek nedovolil další krok. Nicméně momentálně jsem na tento typ střechy naprostý odborník.