Golf VI 1.6 tdi cr OBČAS CHCÍPNE A MÁ NEPRAVIDELNÝ CHOD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf VI 1.6 tdi cr OBČAS CHCÍPNE A MÁ NEPRAVIDELNÝ CHOD
Ahoj pánové,řeším problém na golfu..Občas motor samovolně chcípne a pak dlouho nejde natočit a chytá postupně jako kdyby nebyla nafta. Pamět bez závad palivový filtr vyměněn. Když už nastartuje tak zas chytá v pohodě.Nenapadá někoho něco? Nic moc mě nenapadá..Dík
-
- Aktivista
Re: Golf VI 1.6 tdi cr OBČAS CHCÍPNE A MÁ NEPRAVIDELNÝ CHOD
kup si průhlednou hadičku, namontuj od filtru k čerpadlu a sleduj co se tam děje bublinky? nebo to má čerpadlo v nádrži, když to chcípen tak zapínej a vypínej několikrát klíček a pak startuj jestlo došlo ke zlepšení,
chce to i vag vývoj tlaku paliva, měla by tam být nula O,5 po zapnutí klíčku na první otočení 200 a jak chytne 390 asi, pak pamět závad není tam něco?
chce to i vag vývoj tlaku paliva, měla by tam být nula O,5 po zapnutí klíčku na první otočení 200 a jak chytne 390 asi, pak pamět závad není tam něco?
slovacek.milos píše: ↑22 úno 2022, 22:48 kup si průhlednou hadičku, namontuj od filtru k čerpadlu a sleduj co se tam děje bublinky? nebo to má čerpadlo v nádrži, když to chcípen tak zapínej a vypínej několikrát klíček a pak startuj jestlo došlo ke zlepšení,
Závady žádné..Skoušel jsem i vyřadit EGR ze jsem odpojil tu trubku co vede do sání od EGR a žádná změna
Vstřik/y na odchodu je můj tip
Mne zhasinal niekolko minut po nastartovani a tiez nechcel dlho nastartovat (CAYC).
Po vymene skoro celej palivovej sustavy problem pretrvaval.
Nakoniec bola chyba v sustave ventilov hore na palivovom filtry.
Po vymene skoro celej palivovej sustavy problem pretrvaval.
Nakoniec bola chyba v sustave ventilov hore na palivovom filtry.
Sadzomet Golf 6, 2011, 77kW [CAYC]