Octavia 3 1,6 CR 2015 Kessy
Měl jsem zajímavý problém. Mladá ráno odemkla, nestartovala a dojela ke školce. Odešla, zamkla, vrátila se a problém....absolutně nekomunikoval klíček (a neblikala červená dioda na něm). Já tam přijel, odemkl auto zámkem pod krytkou, aby si vzala věci a zajel pro náhradní klíček.....samozřejmě také bez komunikace. Tak jsem zajel k vietnamcům a koupil dvě nové baterie CR 2025...vyměnil a vrátil se k autu...a oba klíčky naprosto funkční a vše v pořádku. Pravděpodobně tedy opravdu ty baterie byly KO (u toho náhradního to pravděpodobně nikdo nikdy neměnil a ten co se používá tak už má taky svoje odkrouceno)....no a otázka zní....Proč mě Maxidot neinformoval o slabé baterii v klíčku? I sociální Yeti u mě v práci to hlásí a to nemá ani Kessy. Díky za postřehy....jo a napětí baterií bylo 3,0V u jednoho a 2,9V u druhého....jak na tom byly proudově netuším....nechtělo se mi to pod zátěží měřit
O3 nehlásila vybitou baterii v klíčku - proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O3 nehlásila vybitou baterii v klíčku - proč?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
Re: O3 nehlásila vybitou baterii v klíčku - proč?
rozlouskni si dej starou baterku nebo žádnou a zkus nastartovat, pokud hláška nebude tak není nakodovaná, hláška není automatická
Milosi takze jestli dobre chapu, tak bych mohl take proverit coding calculatorem kodovani....a videl bych, zda je zaskrtutnuto, ci ne......to je prave presne to co potrebuji vedet....jestli existuje verze auta, co to nema nakodovane z fabriky....coz mi tedy obzvlášť u kessy nedava smysl....no ale zname koncern, ze?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
když tak hlášku zaškrtnout a uložit do kalkulačky, mně to fachčí ted čtyři roky používání první technická a hláška baterka, větnamec přehodil a ok, můj klíček je málo používaný tak zatím ok
Je tohle ono? Je tohle ta hláška o nízkém napětí / proudu? Jinak v závadách přístrojové desky byla závada o nízkém proudu klíčku 2, takže skutečně ten problém byl vidět, jen se nezapsal...
-
- Aktivista
podle mě to je když otevřeš dveře a máš klíček v zapalování začne upozornění pípání, pokud to nenajdeš na bitech může to být v přizpůsobení, já jsem zatím špatný radil pořádnou verzi 21.9 mám teprve týden měl jsem čas jen na corner a zvýšení triplingu na 5, musím se osprostit od složitých oprav a zíáskat tak čas nasát vcds
-
- Přispěvovatel
Kvalitni baterie to vyresi ne ty od vjetvi