Renault DTI, studene starty

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jojco
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Renault DTI, studene starty

Příspěvek od jojco »

cafte borci.

riesim problem zleho startu DTIcka rano ked je zima. Auto toci a absolutne bez snahy odpalit, po 15-20 sekundach okamzite naskoci a pekne vrci. ale ten cas pokial naskoci je motor uplne mrtvy. robi to len rano ked je kosa. zhavice su nove.

riesil som to aj s kamosom a ten povedal ze tiez uz mal taketo problemy a ze bol problem v rj motora, ze mala odpaleny nejaky obvod ktory zabezpecuje nastavenie start davky paliva. (posielal to niekam opravit)

zda sa mi to dost cudne. stretli ste sa uz stymto problemom?
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

mám ten samý problém. když je -10 nebo 5 stupňů nemám problém ,ale při nule Startuji jak 20 let starý ford, Po skušenostech s orig.servisem to řešit nebudu.Jen tahaj peníze a měněj co se dá. A tak hledám maníka který mě mého scenica 1.9 dti napíchne a zjistí závadu. Nevíte o někom takovém??? Renault Stod pro mě neexistuje...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
automacher
Aktivista

Příspěvek od automacher »

Pokial su to neni žhaviče skusil by som niektore z teplotnych čidiel.
Alebo či si nejake poslednu dobu nevymienal.
Ono tieto čidla su rozne podla typu RD.
alino2
Přispěvovatel

Re: Renault DTI, studene starty

Příspěvek od alino2 »

jojco píše:cafte borci.

riesim problem zleho startu DTIcka rano ked je zima. Auto toci a absolutne bez snahy odpalit, po 15-20 sekundach okamzite naskoci a pekne vrci. ale ten cas pokial naskoci je motor uplne mrtvy. robi to len rano ked je kosa. zhavice su nove.

riesil som to aj s kamosom a ten povedal ze tiez uz mal taketo problemy a ze bol problem v rj motora, ze mala odpaleny nejaky obvod ktory zabezpecuje nastavenie start davky paliva. (posielal to niekam opravit)

zda sa mi to dost cudne. stretli ste sa uz stymto problemom?
Pri rannom štartovaní ti ide hneď biely dym alebo nie? Ak nejde, chýba nafta.Ak ide biely dym nezapaľuje a bude niečo so žhavením.
Podľa toho ako si to popísal, že po 15-20 sek. okamžite naskočí vyzerá to, že až vtedy príde nafta.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“